Belgium Startpage
Image default
Dienstverlening

Presenteer je bedrijf op social media

Ben je op zoek naar een social media bureau dat je kan ondersteunen bij social media marketing? Your Business Online heeft alle kennis en ervaring in huis om je hierbij te helpen. Door de juiste inzet van social media kunnen ze meetbaar resultaat voor jouw bedrijf boeken. Ze werken samen met zowel grote als kleine bedrijven. Het team bestaat uit specialisten op het gebied van tekst schrijven, grafisch ontwerp, advertising en video marketing.

Keuze uit meerdere social media kanalen

Er zijn verschillende social media kanalen waar je je bedrijf kunt presenteren. Zoals op Facebook, Instagram, LinkedIn, YouTube en Pinterest. Vaak is het handig om op meerdere kanalen actief te zijn. Je kunt bij Your Business Online advies vragen welke kanalen voor jouw bedrijf het meest geschikt zijn. Wil je graag weten of er bij jouw doelgroep interesse is voor jouw nieuwe product of dienst? Dan is facebook marketing zeer geschikt. Wanneer je een Facebook account hebt kun je interactie hebben met jouw doelgroep en ze vragen stellen of ze geïnteresseerd zijn naar een bepaald product of dienst.

Linkedin marketing

Heb je een bedrijf en zoek je een manier om in contact te komen met potentiële opdrachtgevers? Door het aanmaken van een bedrijfspagina op LinkedIn wordt je bedrijf hier zichtbaar. Door het plaatsen van interessante content, krijg je meer naamsbekendheid en volgers. Zo kun je op je bedrijfspagina bedrijfsnieuwtjes of nieuwe info over je branche plaatsen. Wil je meteen een grote doelgroep bereiken dan kun je via LinkedIn advertentiecampagnes aanmaken. Als je meer leads wil krijgen zijn er leadadvertenties die je kunt inzetten. LinkedIn heeft als voordeel dat je kunt targeten op functietitels, vakgebieden en bedrijfsgrootte. Ook kan je bedrijfspagina aantrekkelijker gemaakt worden door het gebruik van mooie afbeeldingen en voldoende tekst. Your Business Online kan je hier zeker bij helpen.