Belgium Startpage
Image default
Aanbiedingen

12 ideeën voor tweepersoonsbed in een kleine kamer

12 ideeën voor tweepersoonsbed in een kleine kamer om kamer groter te laten lijken

Of u nu een strandhuiskamer ontwerpt die elk type gast aankan of een logeerkamer die altijd klaar is als de kleinkinderen een weekend komen, er zijn genoeg redenen waarom u zich afvraagt hoe u twee bedden stijlvol in één kleine kamer kunt proppen.

Hier zijn enkele ideeën voor kleine kamers in verschillende stijlen en indelingen die ervoor zorgen dat mensen van alle leeftijden zich thuis voelen, en die u doen denken aan het plezier van een gezamenlijk logeerpartijtje. Hieronder staan er genoeg ideeën die je kan gebruiken om je tweepersoonsbed kamer groter te laten lijken.

1. Lichte en heldere decoratie-ideeën om kleine kamers groter te doen lijken.

Witte verf laat kleine slaapkamer groter lijken in modern design. De kleur wit is een expansieve en praktische keuze voor kleine slaapkamerinrichting. Het voorkomt dat de ruimte er te druk of ingesloten uitziet. Door je slaapkamer wit te schilderen lijkt hij groter. Het gebruik van wit of lichtere kleuren gaat de afwezigheid van grote muren of ramen tegen om je ruimte op te fleuren.

Bang dat witte verf te grimmig is? Om te voorkomen dat uw kleine slaapkamer koud aanvoelt of geen persoonlijkheid uitstraalt, kunt u uw witten combineren met verschillende texturen en wit-op-wit patronen voor meer drama. In de slaapkamer hierboven transformeert de eenvoudige toevoeging van een gedessineerde throw en chromen bedlampjes de kamer van steriel naar stijlvol.

2. Gezellig hoekbed voor kleine ruimtes

De meeste ideeën voor slaapkamerdecoratie kenmerken het bed door het op de muur te centreren. Maar smalle plattegronden en beperkte ruimte vragen vaak om een andere aanpak.
Om het vloeroppervlak te maximaliseren, kunt u uw bed tegen een muur of hoek plaatsen. Zo creëer je een slaapruimte die knus en gezellig aanvoelt. Als het te veel aanvoelt als een studentenhuis, voeg dan een hoeksysteem met twee hoofdeinden toe om een afgewerkte, designerlook aan een slaapkamer te geven.

3. Slank hoofdeinde en bedframe om kleine slaapkamerruimte te vergroten

Een paar centimeter extra ruimte kan een kleine slaapkamer laten voelen als een luxe master bedroom. Scheid manieren met uw bedframe in voetbordstijl en vervang het door een eenvoudig modern platformbed om de look af te maken. De Perfecthomeshop heeft bedframes in verschillende stijlen en maten.

4. Minimalistische stijl voor een kleine slaapkamer

Voeg ruimte toe aan je kleine master bedroom door deze te pareren tot je favoriete essentials. De focus van deze ruimte is onmiskenbaar het bed, dus beperk meubelstukken en accessoires tot een minimum. Nog beter, gebruik strakke, eigentijdse inbouwkasten voor extra opslagruimte. Inbouwelementen zorgen voor maximale opslag terwijl het lijkt alsof ze er niet zijn. Een goede inbouw rond je bed creëert een gezellig slaaphoekje en voegt veel opbergruimte toe.

5. Spiegels kunnen een kleine slaapkamer groter doen lijken

Spiegels breiden een kleine slaapkamer uit door de illusie van een grotere kamer te creëren. Het plaatsen van een wandspiegel zilver om het licht van een raam te reflecteren is ook de enige manier om het natuurlijke licht in uw ruimte te verhogen.

6. Kleine slaapkamer opslag onder het bed

Als je in de markt bent voor een nieuw bed, overweeg dan een bed met laden eronder voor extra opslag. Als de ruimte zo beperkt is dat laden misschien niet gemakkelijk opengaan, gebruik dan decoratieve bakken onder uw bed voor extra opslag. De Perfecthomeshop heeft melkkratten en andere geweven manden die goed standhouden en er goed uitzien.

7. Het opnemen van loftwonen in kleine slaapkamers

Als de vloerruimte beperkt is, maar je hebt hogere plafonds, overweeg dan een loft of platform toe te voegen voor je slaapgedeelte met opslag of zitplaatsen eronder. Dit is niet voor iedereen een optie, maar voor degenen die het niet erg vinden om in uw tweepersoonsbed te klimmen, kan deze lay-out een kleine kamer volledig transformeren.

8. Gedurfd behang voor zeer kleine slaapkamerideeën

Dat je slaapkamer klein is, betekent niet dat hij saai moet zijn. Voeg een gedurfd behangpatroon toe aan een centrale muur, zoals de muur van je hoofdeinde.

Behang heeft de neiging een slechte reputatie te krijgen omdat het kamers klein en rommelig doet lijken, maar het gebruik van de juiste stijl en techniek doet juist het tegenovergestelde. Voeg een gedurfd behangpatroon toe aan een centrale muur, zoals het hoofdeinde.

Kies voor een grootschalig patroon in plaats van een klein, druk patroon. Vergeet niet je beddengoed af te stemmen op je mooie, nieuwe behang.

Huurders kunnen ook spelen met behangpapier. Bekijk de artikelen op de webpagina voor verwijderbaar behang.

9. Creatieve nachtkastjes

Het vinden van het juiste formaat nachtkastje kan lastig zijn voor elke slaapkamer. Als je een kleine slaapkamer hebt en een krappe wringing naast je bed, moet je creatief denken. Overweeg het gebruik van een decoratieve kruk of stoel of een wandspiegel zilver frame.

10. Kleurrijke kussens

Als je van kleur houdt, maar de voorkeur geeft aan een volledig witte kamer om je kleine ruimte groter te laten lijken, hoef je geen compromis te sluiten. Voeg gewoon kleur toe aan je kamer met levendige gooi kussens.

11. Rekken voor het nachtkastje

Nog een idee voor een nachtkastje – schappen. Zwevende planken werken geweldig als nachtkastje. Je kunt ze op de perfecte hoogte plaatsen en als je het zelf doet, kun je de planken precies op maat laten zagen voor jouw slaapkamer. Zwevende planken zijn er ook in allerlei materialen, van hout tot glas tot metaal.

12. Strakke wandlampen voor kleine slaapkamers

Geen ruimte naast je bed voor een lamp? Wandlampen zijn een slimme oplossing om leeslicht toe te voegen aan een kleine slaapkamer met een tweepersoonsbed. Je kunt gaan voor een moderne look of een traditionele stijl. Of doe eens gek en mix en match je wandlampen voor een eclectische look.

tweepersoonsbed