Belgium Startpage
Image default
Management

Management studies

Bachelor of Management Studies of Bachelor of Management (afgekort BMS, BM) is een programma voor management studies aangeboden door universiteiten over de hele wereld. Na het afronden van deze cursus kunt u de vaardigheden en kennis die nodig zijn om leidinggevende functies te verkrijgen. Management studies programma’s bieden studenten een solide basis in organisatorisch gedrag en human resource management, terwijl keuzevakken in arbeid-management relaties, onderhandelen, conflictoplossing, compensatie systemen en organisatorische ontwikkeling studenten in staat stellen om diepere kennis te ontwikkelen in specifieke gebieden van belang. In aanvulling op business management cursus, zal het u uitrusten om te begrijpen hoe organisaties werken, hoe ze worden beheerd, en hoe ze interageren met object-georiënteerd programmeren met behulp van c + + en datastructuren, nationale en internationale omgevingen.

 

BMS Programma structuur

Kern- en hoofdcurriculum

Dit programma stelt studenten in staat om geavanceerde kennis en vaardigheden te ontwikkelen in een reeks van zakelijke functies, terwijl ze binnen de bredere context van de huidige zakelijke praktijk.[3] In het eerste en tweede jaar, studenten hebben een verscheidenheid aan keuzes met een begrip van de rol van de core business disciplines:

 

Boekhouding

Inleiding tot de financiën

Bedrijfsvoering en informatiemanagement

Human resource management

Inleiding tot de marketing

Micro-economie

Organisatorisch Gedrag

Ondernemingsrecht

 

In het derde jaar zullen de studenten Organisatiestrategie bestuderen en zullen zij een keuze kunnen maken uit een lijst van onderwerpen, gebaseerd op hun eigen interesses en carrière aspiraties. Deze opties bieden uitstekende mogelijkheden om relevante werkervaring op te doen ter voorbereiding op hun carrière of om een internationale dimensie toe te voegen aan hun undergraduate studie.

 

Belangrijkste Cursusbeschrijvingen

Inleiding tot het management

Deze cursus geeft een korte inleiding tot de kritische managementvaardigheden die betrokken zijn bij het plannen, structureren, controleren en leiden van een organisatie. Het biedt een kader om studenten te helpen het managen en gemanaged worden te begrijpen. Op die manier kunnen ze een doeltreffendere bijdrage leveren aan organisaties waar ze lid van worden. Studenten kunnen een systeemvisie op organisaties ontwikkelen door organisaties te onderzoeken als onderdeel van een context. Het is de bedoeling de studenten op te leiden om de juiste diagnose te stellen en oplossingen voor te stellen voor verschillende management- en organisatievraagstukken.

 

Human Resource Management

De focus van deze cursus is het verkennen van de principes van het leiden en managen van mensen efficiënt in de hedendaagse wereldwijde ondernemingen. Op dit gebied krijgen studenten toegang tot HR-beleid en -praktijk op het gebied van arbeidsrecht, functieanalyse, werknemersrelaties en internationaal HRM.[8]

 

Organisatorisch Gedrag

Deze cursus over organisatiegedrag combineert klassieke argumenten en hedendaagse empirische debatten door verschillende elementen van organisatiestructuur te bespreken. Het introduceert theoretisch en empirisch onderzoek naar individuele, interpersoonlijke en groepseffectiviteit op het werk. De cursusonderwerpen kunnen worden uitgebreid van besluitvorming, motivatie, leiderschap, teamwerk tot organisatiecultuur. De leermethode is sterk gericht op het toepassen van de essentiële instrumenten van de menselijke kant van management in rollenspel oefeningen en groepsprojecten in wereldwijde organisaties.

 

Economie voor Management

Het doel van de cursus is om studenten te laten zien hoe economische theorie is gerelateerd aan de toepassingen in de bestuurlijke besluitvorming en hoe middelen worden toegewezen en gecoördineerd om het einddoel van de organisaties te bereiken.[9] Het legt de nadruk op micro-economische ideeën om problemen op te lossen en de belangrijkste concepten en modellen te definiëren die worden gebruikt in de economische analyse. “De behandelde cursusonderwerpen omvatten consumptietheorie, productie, toepassingen op de arbeidsmarkt, marktstructuur, monopolie, oligopolie, productdifferentiatie, prijsstelling, beslissingsanalyse, onderhandelen, veilingen en asymmetrische informatie.”

 

Recht en beleid

Het hoofddoel van de cursus is studenten bewust te maken van de juridische basisbegrippen en implicaties die van invloed zijn op zakelijke transacties. Het bevordert een dieper praktisch gevoel voor het kritisch beheren van de belangrijke relatie tussen het bedrijfsleven en de natuurlijke omgeving.

 

Organisatorische strategie

In de eerste helft van de cursus worden strategische situaties bestudeerd en wordt geleerd hoe de analytische hulpmiddelen kunnen worden gebruikt om de positie van een bedrijf in de industrie te evalueren. De tweede helft van de cursus verkent het bewijs van verschillende managementstijlen en de impact op het bedrijfsproces, de organisatorische verandering en de bedrijfscultuur die de samenwerkende bedrijfsomgevingen van vandaag vormen.

 

 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/