Belgium Startpage
Image default
Banen en opleidingen

Ben je op zoek job als Douane declarant? Ontdek onze vacatures!

Douane declarant

Functie

Nu zijn wij op zoek naar een douanedeclarant voor een toonaangevend onderneming op het gebied van grenspolitie en internationale handelswetgeving, liggend in de toevluchtsoord van antwerpen.

Binnenshuis deze dynamische functie zal je instaan voor volgende taken:

– het in- en uitklaren van koopwaar voor de in-, uit- en doorvoer – het uitbreiden van vergunningen – de administratieve verzorging van bijhorende stukken – de verzoekschrift van de certificaten voor de klanten – de support en het aanprijzen van de gast omtrent fiscale, juridische en grenspolitie technische aspecten aanbod – je komt terecht in een bedrijf met internationale flair, gesitueerd in de toevluchthaven van antwerpen – je krijgt een functie aangeboden met veel dynamiek en de vrijheid om onafhankelijk je werk te catalogiseren – jouw verloning volgens pc 226. 00 is afgestemd op jouw ervaring jouw profiel – je hebt minimaal in het eigendom van een grenspolitie certificaat en kan nu een eerste ervaring aantonen – je werkt nauwkeurig en kan onafhankelijk makkelijk prioriteiten inschatten en je werk catalogiseren – je hebt een goede controle van het nederlands en engels stukken voor internationaal goederenverkeer opstellen en natellen ( douanefactuur, unieke administratieve verklaring, kredietbrief,. . . ), transportdocumenten van koopwaar sparen een dossier van de handeling samenstellen ( transit, grenspolitie,. . . ), koopwaar coderen op voet van de door de gast verstrekte weergave, klanten informeren en aanprijzen over de formaliteiten voor internationaal goederenverkeer ( wettelijke bepalingen, belastingen, garanderen,. . . )

Graduaat logistiek, wegtransport en mobiliteit, prof. Bach. Bedrijfsmanagement : logistiek management, prof. Bach. Logistiek, professioneel ( gerichte ) bachelor ( pba )

https://www.nieuwejobs.com/job/q/douanedeclarant.html