Belgium Startpage
Image default
Bedrijven

Wilt u de oorzaak van uw klachten vinden?

Heeft u de symptomen van bijvoorbeeld een nekhernia, maar krijgt u van de huisarts alleen maar pijnstillers die de symptomen die u heeft onderdrukken? Dan komen de diensten van Het Bioresonantiehuis goed van pas! Het Bioresonantiehuis zoekt naar de oorzaken van de klachten, iets wat de huisarts in de soms niet doet. Hierbij maken de medewerkers van Het Bioresonantiehuis geen gebruik van pijnstillers. Klinkt dit u als muziek in de oren? Lees dan gauw verder. Misschien bent u binnenkort wel van de klachten af! Hoe fijn zou dat zijn?

Wat zij voor u kunnen betekenen

De medewerkers van Het Bioresonantiehuis zijn gespecialiseerd in het bio-energetisch genezen. Dit doen ze vanuit een holistische benadering. Ze richten zich niet alleen op het behandelen van de symptomen, maar gaan op zoek naar de werkelijke veroorzaker van de aangeboren en acute klachten die u ervaart. Daarbij kijken ze naar uw geest en uw lichaam in het geheel. Door middel van het bio feedback apparaat Scio-eductor wordt naar de oorzaak van uw klachten gezocht.

Bij het Bioresonantiehuis kunt u terecht voor het achterhalen van de oorzaken van de volgende chronische- en acute klachten:

 • Allergieën (voedingsstoffen, pollen en chemische stoffen
 • Klachten veroorzaakt door koemelkeiwit, koemelksuiker, gluten, tarwe, varkensvlees, kippeneieren, geraffineerde suikers
 • Blaasontstekingen, hartkloppingen, ADHD, slapeloosheid, eczeem en nog veel meer

Ook wanneer u ziek bent of kampt met emotionele problemen kan de bioresonantie therapie uitkomst bieden. Zo kunnen de medewerkers ook hulp bieden bij onder andere:

 • Rugpijn veroorzaakt door bijvoorbeeld een hernia
 • Bedplassen
 • Astma
 • Bronchitis
 • Chronische vermoeidheid
 • Angst
 • Woede uitbarstingen
 • Sollicitatie-angst
 • Rouwverwerking

Het Bioresonantiehuis

Het Bioresonantiehuis is in 2007 officieel van start gegaan in Ruurlo. Het bedrijf werd opgericht door Cor Kootstra, nadat hij in 2000 voor het eerst in aanraking kwam met bioresonantie. Hij volgde een hoop opleidingen op het gebied van bioresonantie en is afgestudeerd in de Holistische Bio-energische Geneeskunde. Vandaag de dag volgt hij nog allerlei andere opleidingen die leiden tot meer inzicht in ziekte en genezing en er voor zorgen dat hij nog beter leert hoe hij zijn kennis en apparatuur kan inzetten. Dankzij de apparatuur waar Kootstra mee werkt kunnen heel snel allerlei allergieën, emotionele problemen en verschillende andere lichamelijke klachten worden achterhaald en opgelost.

Laat de oorzaken van uw klachten achterhalen

Bent u het zat dat u van de huisarts pijnstillers krijgt die de symptomen onderdrukt en wilt u de achterhalen waar uw klachten nou precies vandaan komen? Uw klachten kunnen immers pas opgelost worden wanneer u weet waar de klachten door veroorzaakt worden. Cor Kootstra kan de oorzaken van uw klachten vinden en er voor zorgen dat deze klachten verdwijnen. U hoeft alleen maar in een relaxstoel te zitten en te relaxen. Wat wilt u nog meer? Neem gauw contact op met Het Bioresonantiehuis!

https://hetbioresonantiehuis.nl/