Belgium Startpage
Image default
Zakelijk

Wijsman

Energie is enorm belangrijk, helemaal binnen uw bedrijf maar vaak is dit ook erg duur. Veel bedrijven hebben het energieverbruik niet goed in beeld gebracht, er zijn maar een gering aantal bedrijven die exact weten hoeveel zij maandelijks betalen voor hun energierekening. Over het algemeen is het zo dat bedrijven hun energiekosten lager ervaren dan dat het vaak daadwerkelijk is, je komt dus met je bedrijf voor onvoorziene kosten te staan.

Het nadeel hiervan is dat ieder jaar deze kosten hoger worden, vanwege de stijgende kW/h prijs en het vastrecht. Wijsmanhandelenadvies probeert jou bedrijf van meer informatie te voorzien en advies te geven om ervoor te zorgen dat deze kosten gereduceerd kunnen worden in de toekomst en natuurlijk het liefst op de zeer korte termijn. Zo kan het voor uw stal beter zijn om een vernieuwd lichtplan te hebben, Wijsman kan geheel vrijblijvend voor jou bedrijf een plan opstellen om te kijken wat er beter zou kunnen in de toekomst om kosten te besparen. Melkvee heeft namelijk de behoefte om in de spotlights gezet te worden. In de meeste stallen is de lichtsterkte 20 tot 40 lux, terwijl de koe het best functioneert bij 150 tot 200 lux. Dit is dus iets waar Wijsman mee aan de slag kan gaan, we willen natuurlijk allemaal hebben dat onze koeien beter werken want dat levert in de toekomst nou ook eenmaal meer geld op voor jou bedrijf.

Ben je benieuwd naar wat Wijsman handel en advies allemaal voor jou te bieden heeft? Neem dan eens contact op met dit bedrijf of neem zelf een kijkje op hun website : wijsmanhandelenadvies.nl. Indien je informatie mist of vragen hebt, neem dan contact op met dit bedrijf en wie weet kunnen zij jou dan wel verder helpen. Aarzel niet langer en neem eens een kijkje op hun website!

http://www.wijsmanhandelenadvies.nl/