Belgium Startpage
Image default
Auto's en Motoren

Wie zijn wij van rijschool Utrecht?

Rijschool Utrecht is een van de beste rijscholen Utrecht opgericht op Januari 2007. We doen er alles aan om ook een van de beste rijscholen te zijn en te blijven. Wat kan je verwachten als je bij ons gaat lessen?  Persoonlijke benadering vind je Troy! want bij ons wordt altijd maatwerk geleverd. Dus een praktijkopleiding die voldoet aan jouw wensen.

Ook met de theorie kunnen we je altijd helpen, we hebben elke twee maanden een klassikale theoriecursus of als je dit niet prettig vindt is individuele theorieles tijdens kantoortijden ook mogelijk.  Verder belt de rijschool Troy Utrecht je, als je dat prettig vindt, eens in de zoveel tijd op om te vragen of je tevreden bent en of alles volgens schema gaat.

Veel rijscholen zijn naar ons inzicht een beetje het spoor bijster en zijn er alleen mee bezig om de leerling door het examen te loodsen. Bij ons is het examen uiteraard ook belangrijk maar het belangrijkste is dat je straks een veilige verantwoorde en zelfverzekerde bestuurder wordt. Dus als je na je examen ook echt kan en durft te rijden dan hebben wij ons doel pas bereikt. Daarom bieden wij al onze leerling een rijopleiding geheel nar wens ingevuld. bij het volgen van auto rijles Utrecht kunnen we je garanderen dat binnen no-time slaagt voor je rijbewijs.

 

Beginnen bij autorijschool Utrecht

 

Je eerste autorijschool Utrecht kan erg nerveus zijn, want je gaat je eerste rijervaring op doen. Uit onze ervaring blijkt dat het volgen van lessen van 90 min beter is dan lessen van 60 min in een week. Want je doet dan meer ervaring op en kunt deze zo beter onthouden. Het verrichten handelingen wordt voor je ook makkelijker. Voor sommige is een uur les soms te veel, omdat er veel inspanning vraagt tijdens het leren en rijden te gelijk. Hiervoor kan je beste met je instructeur overleggen wat voor jou verstandiger is.

 

Rijangst en faalangt rijlessen

 

Heb je last hebt van rijangst ofwel faalangst? dan is het goed om bij een rijschool met instructeur te lessen die hiervoor zijn opgeleid. Hiervoor opgeleide instructeurs kunnen jou gerust stellen en hebben meer geduld. Het is van belang om vooraf je gaat beginnen met rijlessen dit kunt aangeven dat je rijangst hebt. Zo kan er rekening mee gehouden worden met je vooruitgang. Voor het rijangst is er ook een aangepaste rijexamen, dit noemen ze ook wel faalangst examen.

 

Hoog slagingspercentage:

 

Ook bij het Cbr weet men dat onze doelstelling niet is als veel van onze collega’s.

Ons slagingspercentage is dan ook aanzienlijk hoger dan andere rijscholen in deze regio.

Dit kunt u uiteraard ook zelf even controleren op deze link!

Tot slot zijn we een van de weinige full service rijscholen.

Voor vragen bijna altijd bereikbaar, ook buiten kantoortijden.

www.rijschool-troy.nl of bel 030:8080317

https://www.rijschooltroy.nl