Belgium Startpage
Image default
Electronica en Computers

website prijzen

Bent u ook op zoek naar de prijzen van een website? Wanneer u 10 offerte aanvragen zal doen, zal u merken dat hier een serieus verschil aanwezig is. Diegenen die het in bijberoep kunnen uitoefenen gaan natuurlijk een veel lagere prijs kunnen aanbieden dan diegenen die het in hoofdberoep uitvoeren. Daarnaast is het ook zo dat een éénmanszaak zijn prijzen ook lager kan aanbieden vergeleken met een grote bvba. De kleine zelfstandige die alleen van thuis uit werkt, zal natuurlijk minder kosten hebben dan het grote bedrijf die zijn gebouw, wagenpark, sales managers, support engineers, enzovooort ook nog moet betalen.

U zal merken dat de prijs voor een website kan gaan van €500 tot €2.500, maar waar zit hem nu het verschil? Wilt u de site zelf onderhouden achteraf, of heeft u hier geen nood aan? Dat is een zeer belangrijke vraag om de prijs van een website te kennen. Indien de site achteraf moet geïntegreerd worden in een zogenaamd Content Management Systeem, dan zal dat een extra kost zijn. U zal waarschijnlijk de keuze krijgen tussen WordPress, Drupal of Joomla. Allemaal goede spelers op de markt die zeker hun meerwaarde reeds bewezen hebben. Wilt u nog een opleiding voor deze CMS systemen, dan zal dat terug de prijs opkrikken. De CMS systemen hebben maar één nadeel: ze zijn zeer gevoelig aan hack aanvallen. Daarom is het belangrijk dat u het systeem laat updaten. Indien er security updates uitkomen, dan installeert u deze best zo snel mogelijk. Deze patches komen uit om u te beveiligen tegen hackers. Daarnaast hebben ze geen enkel nadeel, u kan de site makkelijk zelf onderhouden en u hoeft de webmaster niet meer lastig te vallen om een foto of tekst toe te voegen. Dat scheelt een pak als u het webbureau niet meer hoeft te betalen hiervoor.

Een tweede aspect dat de prijs zal beïnvloeden is het gebruik van templates. Een template als basis zal goedkoper zijn dan een design op maat. Dat is normaal aangezien een goede webdesigner met veel ervaring ook een pak geld kost. En terecht. Een strak design zal jouw bezoekers makkelijker overtuigen om een offerte aanvraag te plaatsen. Daarvoor zijn al genoeg bewijzen geleverd in het web wereldje. Nog meer informatie nodig? Contacteer Dimitri De Vleeschauwer, eigenaar van webbureau Deal Webdesign in Aalst. U kan hem zeker contacteren voor adverteren op google adwords, dat is één van zijn vele specialiteiten. U haalt makkelijk 50 tot 100 meer kliks per maand dankzij zijn werk. De bewijzen zijn te lezen op zijn website, u moet ze maar eens bekijken en lezen. Hij is niets voor niets freelance seo expert in Aalst en omstreken. Reeds vele klanten hebben de weg gevonden naar Deal webdesign om meer bezoekers te leiden naar hun website dankzij online marketing. En dit dankzij natuurlijke SEO resultaten, maar ook dankzij de google advertenties. Wanneer mensen zoeken op google naar uw product of dienst, dan leidt een eerste plaats op google sowieso tot enorm veel leads iedere week. Met een goed design er bij kan u er van op aan dat uw site serieus rendeert en geld zal opbrengen.

http://www.deal-webdesign.be/website-prijzen