Belgium Startpage
Image default
Bedrijven

Webhosting voor webhops

 

Webhosting voor webhops

Wil je een webshop starten maar heb je geen idee waar je de shop moet hosten? Dan help ik je daar graag een handje mee verder. Mijn kennis komt deels voort uit eerdere ervaringen en deels uit inlezen en informatie verzamelen over dit onderwerp. Ik was een leek toen ik voor het eerst hosting afnam, maar nu weet ik er genoeg van om er tips over te geven. Lees je gauw verder?

Waar let je op bij het afnemen van hosting?

Het is misschien eerst handig om te bekijken wat je precies nodig hebt. Start je een webshop of een simpele blog? Bij een webshop heb je meer ruimte nodig dan bij een blog. Ben je druk bezig om je webwinkel goed te positioneren in google? Wellicht dat het dataverkeer dan snel toeneemt. Let daar op bij het afnemen van hosting, of vraag of je gemakkelijk kunt upgraden naar meer serverruimte. Ook is het belangrijk om op de volgende punten te letten.

  • Support: is de klantenservice goed bereikbaar en word je snel te woord gestaan? Wanneer dit niet zo is dan kun je er van uitgaan dat je de hosting in crisis situaties ook niet snel te spreken krijgt. Bijvoorbeeld bij een hele trage laadtijd of downtime

  • Webruimte: hoeveel mb webruimte kun je afnemen en is dit gemakkelijk te verhogen of te verlagen? handig wanneer je site meer bezoekers krijgt of juist minder converteert.

  • Kosten: zijn de kosten acceptabel voor de webruimte die je afneemt? Of zijn de super hoog? Kies voor een schappelijke prijs want anders betaal je veel te veel.

Voor meer tips over webhosting voor webshops bezoek je mijn blog!

 

http://www.indugas.nl/waar-op-letten-bij-het-kiezen-van-webhosting