Belgium Startpage
Image default
Gezondheid

Wat is de oorzaak van krentenbaard?

Wat is de oorzaak van krentenbaard?

Krentenbaard kan meerdere oorzaken hebben ook kunnen de oorzaken ook een andere oorsprong hebben dan u aanvankelijk zou denken. Mede daarom hebben wij voor u alle oorzaken om krentenbaard te ontwikkelen onder elkaar gezet. Indien u nog meer informatie nodig hebt en of de oplossing ervoor verwijzen wij u graag helemaal onderaan het artikel naar onze website krentenbaard.biz

De oorzaak van krentenbaard:
Krentenbaard is een ziekte die veel al bij kinderen voorkomt die ontstaat door een bacterie. Je hebt twee soorten bacteriën die het kunnen veroorzaken namelijk: Staphylococcus aureus en Streptococcus pyogenes.

De eigenlijke besmetting komt omdat deze één van deze bacteriën in het blaasjes vocht zit nadat de bultjes tijdens de krentenbaard openknappen. Zodra jezelf met een ander deel van je lichaam ermee aanraakt of een ander persoon dan heb je een hele grote kans dat dit deeel, hij of zij ook geïnfecteerd is.

De infectie kan zowel direct of indirect gebeuren. Direct door aanraking. In direct door bijvoorbeeld het gebruik van dezelfde apparaten, handdoeken, kleding en of speelgoed en dergelijke.

Wanneer je al een schaafwondje hebt heb je ook sneller de kans dat de bacterie door je huid gaat en je besmet raakt. Ook geld dit het zelfde voor mensen die een lagere weerstand hebben. Zij kunnen zich namelijk minder goed verweren tegen alle inkomende potentiële besmettingen waar ieder lichaam zich zo nu en dan tegen moet weren.

Wil je meer informatie weten of krentenbaard. Hoe het te herkennen en hoe het te behandelen dan verwijzen wij u graag naar Krentenbaard de website met alle krentenbaard gerelateerde informatie. Ideaal voor iedere ouder.

http://www.krentenbaard.biz/oorzaak-krentenbaard/