Belgium Startpage
Image default
Auto's en Motoren

Wagen verkopen voor export in België

Wilt u uw wagen voor de export verkopen? Dan is het belangrijk dit op de juiste manier te doen. In dit artikel laten we u zien wat een gespecialiseerde opkoper precies voor u doet en op welke manier u van de expertise van een echte specialist kunt profiteren.

Websites van gespecialiseerde opkopers voor export

Via een website als Inkoopautos.com kunt u uw auto te koop aanbieden bij een export auto opkoper. Doordat een inkoper in principe alle wagens kan doorverkopen is het gemakkelijk om met hen te schakelen. Een inkoper kan vaak binnen een dag al een passend bod op uw auto uitbrengen. Zo weet u snel welke vergoeding u ongeveer mag verwachten en kunt u daarna beslissen of u uw wagen verkoopt.

Hoe werkt het verkopen van uw wagen voor de export via specialist?

Vaak doorloopt een gespecialiseerde inkoper de volgende stappen:

  1. U wordt gevraagd om door te geven welke auto u precies wilt verkopen en wat u voor uw wagen wilt hebben.
  2. Op basis van uw aangeleverde gegevens kan een inkoper een passend bod op uw wagen uitbrengen.
  3. Wanneer u een bod ontvangt kunt u beslissen of u uw auto verkoopt.
  4. Na uw akkoord kunt u contant of per bank betaald worden. Vervolgens kunt u uw wagen afleveren of wordt uw auto opgehaald.
  5. Uw wagen wordt verkocht en naar een ander land geëxporteerd om een nieuwe gebruiker gelukkig te maken.

Opkoper voor export biedt vaak hoger bedrag dan andere partijen

Opkopers die exporteren gaan vaak efficiënter te werk dan partijen als autodealers of particulieren. Dit komt doordat opkopers voor de export vaak niet over een eigen locatie beschikken en uw wagen direct naar het buitenland vervoeren. Uw tweedehands auto wordt door veel opkopers gratis opgehaald! Daarnaast is een opkoper gespecialiseerd in het inkopen van wagens en spelen er geen andere activiteiten, dit maakt het inkoopproces efficiënter en garandeert hogere inkoopprijzen.

http://inkoopautos.com/be_nl/export-auto-opkoper/