Belgium Startpage
Hobby en vrije tijd

Afkomen van muggen in huis en op de slaapkamer | Anti muggen tips

Gestoken worden door een mug is nu nooit echt fijn. De bult begint namelijk altijd wel te jeuken en hij blijft ook nog eens vrij lang zitten op je arm of been. Vandaar dat het handig is als je weet wat je moet doen om niet gestoken te worden door de mug. Hier hebben we voor jou de acht beste tips om een muggenplaag te voorkomen en om je te beschermen.

Het eerste wat je kunt doen is ervoor zorgen dat de muggen geen aanleiding hebben om jou te steken. Dit kan gaan over verschillende dingen. Ten eerste moet je er voor zorgen dat je voor het slapen gaan een douche neemt. Als je namelijk minder zweet op je lichaam hebt dan zul je minder snel muggen krijgen. Ook is het belangrijk dat je niet te veel parfum op spijt. Dit is namelijk zeer zoet en dat is precies waar muggen van houden.. Daarnaast is het belangrijk dat je jouw huis een beetje netjes en schoon houdt. Dit houdt in dat je geen etensresten laat liggen en dat je geen fruit op de grond hebt, dit is ook erg zoet namelijk. Door dit te doen kun je al aardig wat muggen verjagen

Koop een muggenlamp

Een muggenlamp is eigenlijk een lamp die de muggen lokt. Als de mug te dichtbij de lamp komt dan gaat hij dood. Het is dan ook een heel erg effectieve manier om de muggen om te leggen in de tuin. Een goed product is Cyclone, heeft veel soorten functies en is een zeer betrouwbaar product.

Ventilator (luchtstromen)

Als je gaat slapen kun je een ventilator gebruiken. Dit zorgt er voor dat er geen stille lucht is, de mug kan zo moeilijker je kamer in vliegen.

Geen afval

Muggen komen ook af op etensresten en afval. Het is dan ook belangrijk dat je het wel een beetje netjes houdt. Als je dan ook buiten eet dan moet je wel even kijken of je het een beetje schoon hebt gehouden.

Wat ook een goede anti muggen tips is om het huis goed op te ruimen. Als je namelijk heel veel rotzooi zoals etensresten in huis hebt dan is de kans op muggen vele malen groter dan bij een goed opgeruimd huis. Het kan dus zeker handig zijn om het huis eens onder handen te nemen. De vijfde tip is om een ventilator te

Gerelateerde artikelen

Radio 10 nu ook online te luisteren!