Belgium Startpage
Image default
Beauty en verzorging

Verwijdering van rimpels

Iedereen krijgt er last van als diegene ouder wordt namelijk, rimpels. Het hoort bij het verouderingsproces van de mens en was lange tijd niks aan te doen. Gelukkig begon de cosmetische markt te groeien en zijn er nu allemaal manieren waarop rimpels (tijdelijk) verwijderd kunnen worden en een rimpelvrij gezicht een realiteit is voor consumenten.

Injectable Klinieken is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen van het gezicht. Dit gebeurt door middel van injectables en peelings. Onder deze behandelingen valt het opvullen van het gezicht(meer volume) en het ontspannen van de spieren. Rimpelbehandeling met injectables is een goede manier om van je rimpels af te komen. Dit kan bijvoorbeeld door een botox behandeling te ondergaan die tijdelijk de spiertjes in je gezicht ontspant, waardoor de rimpelvorming wordt tegen gehouden. Het effect van de behandeling blijft ongeveer zo’n drie maanden te zien en daarna wordt aangeraden om de volgende behandeling te ondergaan zodat het gewenste resultaat behouden kan worden. Er wordt vooraf met een arts van de kliniek besproken wat de bedoeling is en welke behandeling het best voor jou is, aangezien elke behandeling uniek is voor elke huid.

Er zijn verschillende soorten rimpelbehandelingen, aangezien rimpels op verschillende plekken op het gezicht aanwezig zijn.  Er ontstaan ook veel rimpels op het voorhoofd, waar de mens graag van afkomt. Veel  mensen kiezen voor een behandeling en laten dan hun fronsrimpel verwijderen. De fronsrimpel ontstaat door het actieve inspannen van de spiertjes tussen onze wenkbrauwen. Door het vaak aanspannen van deze spiertjes kan het je een boze blik geven door de rimpel die daar is ontstaan.  Deze behandelingen worden steeds meer gedaan en de resultaten en reacties van klanten van deze klinieken zijn erg positief.

Op deze manier kan je rimpelvorming tegen gaan en jezelf goed verzorgen. Neem snel een kijkje bij één van de Injectable Klinieken bij jou in de buurt!

http://www.injectableklinieken.nl