Belgium Startpage
Image default
Electronica en Computers

Verschillende beveiligingscamera’s

Er zijn veel verschillende home beveiligingscamera’s beschikbaar die kunnen worden gebruikt om een breed scala van bewaking en bescherming van het huis behoeften te voldoen. Er zijn een aantal beveiligingscamera’s die zijn stand-alone producten en anderen die zijn aangesloten op een alarmsysteem, waardoor huiseigenaren om alle gebieden van hun eigendom te controleren vanaf een centrale console.

Met zo’n complexe en verbazingwekkende scala aan beveiligingscamera’s beschikbaar om uit te kiezen degene die wordt gebruikt zal afhangen van de behoeften van een huiseigenaar en specifieke veiligheid zorgen. Er zijn camera’s beschikbaar om te voldoen aan de behoeften van huiseigenaren die verlichting situaties of weersomstandigheden te kampen hebben met. Dit artikel zal een aantal van de meest populaire soorten van thuis beveiligingssystemen, maar op geen enkele wijze heeft betrekking op alle van de opties.

Bullet camera’s

Bullet camera’s zijn lange, smalle cilindrische stijl camera’s. Ze worden over het algemeen niet beschouwd als onopvallend, maar ze doen hun doel goed dienen. De meeste van deze camera’s bieden een beeldhoek van 92°, maar sommige hebben verwisselbare lenzen. De eenvoudigste van deze systemen kunnen op een stopcontact worden aangesloten en zonder speciale configuraties of software op een televisie of videorecorder worden aangesloten. Bij weinig licht is het belangrijk een camera te kiezen die beschikt over een auto-iris functie. Dit zijn enkele van de meest betaalbare thuis beveiligingscamera’s. Bij gebruik van een bullet stijl camera buitenshuis, kan een zonnescherm nodig zijn en het is belangrijk dat de camera speciaal is ontworpen voor gebruik buitenshuis.

Infrarood beveiligingscamera’s

Infraroodcamera’s maken gebruik van meerdere LED-lampjes die infrarood licht uitstralen dat door de sensoren in de camera wordt opgepikt en omgezet in een beeld. Deze camera’s zijn meestal geschikt voor gebruik in kleur bij daglicht en in zwart-wit bij nachtelijk gebruik. Camera’s die geschikt zijn voor gebruik buitenshuis kunnen zowel binnenshuis als buitenshuis worden gebruikt. Infraroodcamera’s worden gewoonlijk aangesloten op een 12-volt voeding en kunnen worden gevoed aan een televisie of videorecorder.

Draadloze beveiligingscamera’s

Met draadloze beveiligingscamera’s hoeft u geen videokabels naar afgelegen delen van een woning te leggen, zodat het signaal de videorecorder of televisie kan bereiken. Deze systemen zijn meestal voorzien van een ontvanger die rechtstreeks op de televisie of videorecorder wordt aangesloten en die de signalen ontvangt. Er zijn een aantal voordelen verbonden aan het gebruik van dit soort camera’s, waaronder hun kleine formaat, hun draagbaarheid en hun vermogen om te worden geplaatst op plaatsen waar het onpraktisch is om videokabels te laten lopen. Er zij op gewezen dat dit soort camera’s nog steeds op een stopcontact moet worden aangesloten om continu te kunnen werken; alleen de videokabel valt weg. Batterijen kunnen worden gebruikt voor tijdelijke bewaking, maar moeten worden vervangen of opgeladen voor continu gebruik. De camera’s zenden een signaal uit naar een ontvanger. Er is meestal een optie om de camera’s automatisch te scannen of ze kunnen worden ingesteld om in kwadranten weer te geven. Deze systemen worden meestal verkocht in sets van 1, 2 of 4 beveiligingscamera’s.

Een persoon thuis en waardevolle spullen kunnen worden gecontroleerd met gemak, hetzij binnen of buiten, met het gebruik van home beveiligingscamera’s. Sommige van de camera’s zijn zo klein dat ze niet kunnen worden waargenomen en anderen zijn groot genoeg om duidelijk zichtbaar te zijn, vaak afschrikken indringers wanneer ze worden opgemerkt. Wat uw behoefte of bewakingsdoel ook is, er is waarschijnlijk een camera of systeem beschikbaar dat de klus kan klaren en tegen een prijs die u zich kunt veroorloven.

https://www.securitythuis.nl/