Belgium Startpage
Image default
Vakantie

Trouwen op Kreta

Kreta is voor veel mensen de ideale bestemming om te trouwen. Niet alleen het geweldige weer zorgt hiervoor maar ook de fraaie locaties die het land te bieden heeft maakt Kreta een ideaal trouweiland. Uit onderzoek blijkt dat het hier voornamelijk gaat om mensen die voor de twee keer trouwen of mensen die al iets ouder zijn, senioren voornamelijk.

Veel mensen zien tegen al het papierwerk op, dit is echter onnodig omdat veel gemeentekantoren in Nederland hier prima mee weten om te gaan en dit heel erg snel kunnen afhandelen.

Het trouwen in Griekenland wordt meestal gedaan door iemand die omschreven wordt als een hoge ambtenaar. Dit gebeurd soms in het Engels maar meestal in het Grieks.  Het is daarom handig om altijd een tolk mee te nemen die alles kan vertalen voor jou en eventueel je familie. Het feest kan je helemaal zelf organiseren hoe jij het persoonlijk graag zou willen zien. Het is gebruikelijk om gebruik te maken van Griekse muziek en daarnaast Griekse dansgroepen. Dit brengt een bepaalde feeststemming in de zaal en zorgt ervoor dat het aanwezige publiek wat meer los komt en niet heel de avond op hun stoel blijft zitten.  Het is wel belangrijk om te weten dat de gasten niet met een ‘bakkie op’ achter het stuur gaan zitten omdat de regels omtrent alcohol gebruik in het verkeer enorm zijn aangescherpt in Griekenland de laatste tijd.

Dus wil je een keer niet op vakantie in Griekenland? Of ben je niet op zoek naar bestemmingen in Griekenland? Dat is geen enkel probleem, Kreta is een perfect eiland om te trouwen en is niet alleen maar geschikt voor zonvakanties. Dit is een van de redenen waarom Kreta omschreven kan worden als een veelzijdig eiland die voor meerdere doelgroepen geschikt is. Je zult het trouwen op Kreta nooit meer vergeten, het belooft een geweldige emotionele dag voor jou te worden.

http://vakantiegriekenland.nl/