Belgium Startpage
Image default
Gezondheid

tips tegen impotentie

tips tegen impotentie

Natuurlijk kan iedere man er voor zorgen om een kans op impotentie heel klein te houden. Wanneer je toch het idee hebt dat je aan potentie peil verliest. Dan zijn de onderstaande potentie tips erg interessant voor u om het te kunnen diagnosticeren en of zelfs te verminderen.

Ook wanneer je een gelukkig mens bent met een leuke relatie of zelfs al jaren getrouwd bent. Op het gebied van de liefde kan ook het éne essentiële lichaamsdeel het plotseling af laten weten. Her is op zich helemaal niks mee mis. Echter kan het tot een hoop stres en emotionele schade leiden als dit vaker voor gaat komen. Ook zijn veel mannen dan bang om impotent te raken. Juist deze angst verergert het meestal exponentieel. Onderstaand hebben wij een tiental zeer nuttige tips voor u op een rijtje gezet.

Soms gaat het niet zo snel. Als je een jaar of 20 bent dan heb je natuurlijk al vorens de broek uit gaat een erectie. Ben je boven de 30, 40, 50 of ouder dan kan dit gewoon weg wat langer duren. Bij senioren kan het zelfs zo zijn dat ze om de dag nog maar een erectie kunnen krijgen.

Wat van medicijnen slik je eigenlijk?
Impotentie kan vaak ontstaan door geneesmiddelen. Dit komt omdat je ze hormoonhuishouding en libido verminderen. Je kunt altijd bij je huisarts vragen of er een ander type medicijn dit probleem mogelijk kan voorkomen.

Gebruik nooit verdovende middellen en dergelijke: Alle soorten verdovende middellen van soft tot hard hebben een zeer negatieve uitwerking op de potentie en kunnen leiden tot impotentie.

Matig met alcohol consumptie:
Alcohol wekt inderdaad lust op. Maar wist je dat het prestaties enorm verminderd omdat het kalmerend werkt. Ons advies is daarom om te matigen met alcohol. Een overmatig gebruik kan leiden tot een laag libido en potentie verlies en dat is een biertje toch niet waard? Ook kan het natuurlijk problemen en aandoeningen aan de lever veroorzaken, je hormoonhuishouding helemaal in de war schoppen en erger.

Stop met (mee)roken:
Uit onderzoek is al tal van keren gebleken dat roken slecht is voor je bloedvaten. Wat slechts is voor je bloedvaten is ook slecht voor een eventueel erectie.

Ontspanning is belangrijk: Wanneer je niet genoeg ontspanning hebt, bouwt er spanning en stres op in je lichaam. Uit onderzoek is gebleken dat dit tot erectie stoornissen kan leiden.

Maak het bespreekbaar: Heb je last van erectieproblemen. Of ben je bang dat je langzaam impotent raakt. Je begint van binnen te koken van de zorgen. Bespreek het met je partner.

Bestel een erectie kuurtje:
Je kunt natuurlijk ook een impotentie pil bestellen. Deze pil zorgt ervoor dat je de gehele dag goed kunt presteren. Je lichaam wordt zolang de pil werkzaam is heel snel en makkelijk geprikkeld. Deze capsules zijn zonder dokters recept verkrijgbaar.

http://www.erectioncapsule.nl