Belgium Startpage
Image default
Bedrijven

Tandartspraktijk Fletterman: dé tandartspraktijk in de Rivierenbuurt in Amsterdam

Tandartsenpraktijk Fletterman in de Rivierenbuurt in Amsterdam

Woont u in de omgeving van de Rivierenbuurt in Amsterdam Zuid en bent u nog op zoek naar een fijne tandarts die met u mee denkt en zich aanpast wanneer u bang bent om naar de tandarts te gaan? Dan is tandartspraktijk Fletterman de praktijk voor u! U kunt voor allerlei behandelingen bij deze tandartsenpraktijk in de Rivierenbuurt terecht.

Wat tandartsenpraktijk Fletterman allemaal voor u kan betekenen

We zien mensen graag lachen, een mooie lach begint immers met een mooi gebit. Wat een goed en mooi gebit betreft is voorkomen beter dan genezen. Door uw gebit goed te verzorgen door goed te poetsen en met enige regelmaat naar de mondhygiëniste te gaan, houdt u de mondhygiëne op pijl. Daarnaast is het natuurlijk ook belangrijk om regelmatig op controle te gaan bij een tandartspraktijk zoals tandartspraktijk Fletterman. Heeft u angst voor de tandarts of bent u toch een beetje gespannen? Wij doen in dit soort gevallen extra ons best om er voor te zorgen dat u zich op uw gemak voelt. We trekken extra tijd voor u uit en bespreken uw angsten voor de tandarts. Als u dat wenst kunnen we zelfs gebruik maken van wat verdoving, zodat u uw bezoek aan de tandarts wat prettiger zult ervaren.

U kunt bij Tandartspraktijk Fletterman terecht voor: ul>

  • Mondhygiëniste
  • Verstandskiezen verwijderen
  • Wortelkanaalbehandelingenl
  • Preventieve mondzorgli
  • Kaakgewrichtsbehandelingen
  • Tandvleesbehandelingen

 

Over tandarts Fletterman

In de Rivierenbuurt in Amsterdam is Tandartspraktijk Fletterman gevestigd. Deze praktijk is opgericht door Roderik Fletterman. Tandarts Fletterman wordt bijgestaan door tandarts en docente aan de Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam) Cheryl Tjon. Dit is een totaal tandartspraktijk, die een samenwerking aan is gegaan met een tandartsenclub. Onze praktijk beschikt over alle nodige apparatuur, scanners en voorzieningen die we maar nodig hebben. Als totaalpraktijk biedt Fletterman een breed scala aan diensten aan op het gebied van mondhygiëne en tandheelkunde. De praktijk is in het bijzonder gespecialiseerd op het gebied van de cosmetische tandheelkunde, dit is ook mogelijk in combinatie met implantologie. Kunt u overdag niet naar de tandarts? Dan kunt u gewoon nog bij ons terecht voor een behandeling of controle. Wij staan namelijk ook ’s avonds voor u klaar.

Contact met tandarts Fletterman

Heeft u een vraag aan één van de tandartsen die werkzaam zijn in deze tandartsenpraktijk in de Rivierenbuurt in Amsterdam? Neem dan gerust contact met ze op door het contactformulier in te vullen. Ze nemen zo snel mogelijk contact met u op.

https://www.tandartsfletterman.nl/