Studeren en alcohol gebruik

Belgiumstartpage

 

Studeren en alcohol gebruik

Als je het aan de studenten vraagt dan maakt alcohol en het gebruik van joints absoluut bij het studentenleven. Dat hier ook een keerzijde aanzit weten ze wel maar beseffen ze vaak pas als het een keer verkeerd gaat. Vandaar dat wij het studenten leven ook hebben geprobeerd en komen daarom met het onderstaande verslag.

 

Alcohol drinken is natuurlijk een risico

Het mag meteen duidelijk gezegd worden dat lang niet alle studenten veel risico nemen als je kijkt naar hun drink gedrag en naar de mate van joints wat er gerookt wordt. Toch heb je altijd dat groepje van het totaal waarbij regelmatig alle remmen volledig los gaan.

Ruim de helft van alle studenten drinkt en blowt te veel:

Toch blijkt er na goed onderzoek dat ruim 50% van alle studenten in Nederland teveel drinken en gebruiken. Dan gezond toegestaan. Ook zien wij dat ruim de helft van deze personen minder gaat drinken nadat het een keer behoorlijk over de grens ging. Al is dit meestal maar voor een korte periode. Het probleem blijft dus aanwezig.

Uitgaan als student is vaak erg veilig

Zoals je weet gaan studenten graag stappen, lekker gezellig in de kroeg of naar een club. Hierbij gaan er vele alcoholische drankjes over de bar. Toch heeft het uitgaan als student ook enkele voordelen. Veel vrienden, dus veel personen die allemaal op elkaar kunnen letten. Gaat het eens behoorlijk mis, dan sta je er dus niet alleen voor.

Mannen opgelet, jullie presteren slechter in bed na een avondje stappen!

Wel bleek er uit onderzoek van de vrouwen, dat ze dikwijls met een jongen na het stappen naar bed zouden willen gaan, maar dat dit door de hoeveelheid alcohol wat zij gedronken hebben moeizaam gaat. Of dat het vaak afloopt in een blauwtje. Dit is als man zijnde enerzijds goed nieuws, dat het scoren van een dame tijdens het stappen zo eenvoudig is. Maar dat je te lam bent om vervolgens een ballon kapot te prikken is natuurlijk geen goed nieuws.

Premulon zorgt ervoor dat je na het stappen kunt prikken!

Heb je ook al gehoord van Premulon? Binnenkort begint te verkoop. Met deze pil kun je stappen, drinken, en neem je vervolgens enkele pilletjes die het alcohol sneller uit je bloed zullen lozen! Je zult tot 2 a 3x sneller nuchter worden. Dit betekend dat jou bedeprestaties na een avondje flirten uitermate zullen verbeteren! 

http://www.premulon.nl