Belgium Startpage
Image default
Woning en Tuin

Rugtas met naam om trots op te zijn

De naam van een kind zegt veel. Floris-Jan komt uit een heel ander soort gezin dan een jongen die Tim heet. En toch zijn ze allebei trots op hun naam. Het laat zien wie ze zijn en bepaalt voor een deel hun identiteit. Daarom is het leuk om de naam op verschillende plaatsen terug te laten komen. Bij het Stickerparadijs kun je dan ook terecht voor de leukste deurstickers en rugtassen met naam.

De vrolijke rugtas met naam

Juist op school is het leuk voor je zoon of dochter om te laten zien wie ze zijn. Met de rugtas met naam is het voor iedereen duidelijk dat ze Sophie of Michel te heten. Daarbij is deze tas met naam ook lekker praktisch. Het is namelijk ideaal om de gymspullen, een broodtrommeltje of wat te drinken in mee te nemen. En ze raken de rugtas nooit kwijt, want iedereen kan zien wie de trotse eigenaar is.

Een opvallende entree

De slaapkamer is een plek waar je kind zich heerlijk terug kan trekken. Het is een ruimte om te spelen, praten, lachen of huilen. Met de deurstickers met naam maak je er nog meer een eigen plek van. Plaats ze aan de buitenkant van de deur en iedereen ziet aan wie deze slaapkamer toebehoort. De toon is al meteen gezet. En door de ruime collectie deurstickers kies je eenvoudig de sticker die bij de smaak van je kind past. Een leuke uil doet het goed bij de slaapkamer van een meisje en een jongen heeft misschien liever een motorcrosser op de deur. Voor ieder kind heeft het Stickerparadijs de perfecte deursticker en anders maken wij deze gewoon!

Heeft jouw zoon of dochter een naam om trots op te zijn? Kies dan voor de leuke deurstickers of rugzak met naam van het Stickerparadijs.

http://www.stickerparadijs.nl/tassen-met-naam/rugtassen-klein