Belgium Startpage
Image default
Aanbiedingen

Professionele vliegenbestrijding horeca

Vliegen horen niet thuis in de horeca, ze zijn onhygiënisch en vervelen de klanten. Je hebt dus vliegenbestrijding horeca als je last hebt van vliegen in jouw restaurant. Maar dit moet wel op een professionele manier gebeuren, bovendien moeten de HACCP-eisen altijd nageleefd worden. Dus hoe bereik je dit allemaal tegelijkertijd?

Koop een professionele vliegenlamp

Je hebt vliegenlampen voor in huis, maar er zijn ook zeker speciale vliegenlampen voor in de horeca. Deze lampen leven de HACCP-eisen na en zien er dan ook heel hygienisch uit. Maar bovenal zijn ze enorm effectief en zal je geen last meer hebben van vliegen in jouw café, hotel of restaurant. De professionele vliegenlampen gebruiken blauw uv-licht en eventueel ook CO2-uitstoot om de vliegen de lamp in te lokken en hier worden ze uitgedroogd in plaats van geëlektrocuteerd. Klanten of werknemers zullen dus geen last hebben van deze lampen, bovendien zijn ze effectief en hygiënisch.

Professionele vliegenlamp voorzien van kleefplaten ipv elektrische spanningsboog

Zorg ervoor dat het minder licht is

Vliegen komen af op het licht, dus ze zullen minder snel naar binnen komen wanneer je het net iets donkerder maakt. Makkelijke manieren om dit te doen is zonweringen te sluiten of gordijnen dicht te doen. Wanneer de vliegen en andere insecten niet naar binnen komen hoef je ook je best niet te doen om ze te bestrijden.

Houdt de keuken schoon

Als het goed is houdt je de keuken al redelijk schoon, maar door het schoonmaakrooster up te daten zal je geen last meer hebben van vliegen. Vliegen komen namelijk af op voedselresten en afval. Het zal dus al enorm helpen wanneer je de vaat altijd doet, voedselresten altijd meteen opruimt, geen afval laat rondslingeren en de vloer af en toe veegt. Het zijn simpele dingen die een groot effect zullen hebben op de hoeveelheid vliegen in de keuken maar ook op de algemene hygiëne van jouw restaurant, café of hotel.

Plaats horren in de ramen en deuren

Niets is zo simpel als het plaatsen van een paar horren, het kost weinig werk en weinig tijd maar zal een groot impact hebben. Zowel muggen als alle andere soorten insecten zullen jouw horecabedrijf niet meer binnen kunnen komen. Dit is wellicht de snelste oplossing, bovendien hoeft het niet duur te zijn om een paar horren te plaatsen. Het is het proberen zeker waard

Het is verstandig om een of meerdere van deze tips zo snel mogelijk toe te passen, een restaurant vol met vliegen is nou niet bepaald aantrekkelijk voor klanten. En dit terwijl je dit probleem gemakkelijk kunt oplossen met het gebruik van deze tips. Je kunt vandaag nog beginnen door een professionele vliegenlamp of enkele horren te kopen. Hierna kun je meteen een nieuwe schoonmaker inhuren of zelf de keuken onder handen nemen. Het is zo simpel en het zal een groot effect op het plezier van de klanten hebben en hoe fijn jouw werknemers het vinden om in het restaurant, café of hotel te werken.