Belgium Startpage
Image default
Bedrijven

PlexR Soft Surgery voor ooglidcorrectie

Bent u al bekend met de PlexR Soft Surgery behandeling? Met deze methode kunnen o.a. ooglidcorrecties en facelifts gedaan worden zónder dat er een plastische ingreep gedaan hoeft te worden. U gaat dus niet letterlijk onder het mes, want PlexR Soft Surgery is, zoals de naam eigenlijk al zegt, zachter en zonder gebruik van injecties of snijwerk, maar even effectief! Ik heb zelf een ooglidcorrectie laten doen en mijn kraaienpootjes laten verminderen middels PlexR Soft Surgery bij Barbery Clinic in Laren. Ik deel graag mijn ervaring met u.

Mijn ervaring met PlexR Soft Surgery

Ik ben erg te spreken over het resultaat van mijn PlexR Soft Surgery behandeling! Dit is een ideale behandeling voor mensen die graag effectief iets willen laten corrigeren zonder daarvoor onder het mes te hoeven. Waar injectables ophouden, kunnen specialisten met deze nieuwe behandeling de huid nog verder verbeteren en ondersteunen.

Ik heb mijn herstelperiode erop zitten en loop nu ongeveer 1 maand rond met het resultaat na de PlexR ooglidbehandeling. De herstelperiode was echt veel korter dan verwacht. Slechts 8 dagen heeft mijn huid moeten herstellen van de behandeling en zelfs in die periode kon ik eigenlijk al wel weer de straat op (met zonnebril). Dat is gewoon veilig, mits u de te behandelen zones goed beschermt tegen uv-straling.

Mocht u het overwegen om een ooglidcorrectie, facelift, wenkbrauwlift of behandeling tegen actieve acne te doen, dan raad ik u zeker PlexR Soft Surgery aan!

Over Barbery Clinic

Ik heb mijn ooglidcorrectie en behandeling van kraaienpootjes laten doen bij Barbery Clinic. Hier ben ik ontzettend goed en uitgebreid geholpen door de cosmetische specialisten. Allemaal erg vriendelijk en ze hebben duidelijk verstand van zaken en nemen de tijd voor cliënten. Ik heb voor Barbery Clinic gekozen, omdat zij behoren tot één van de eerste klinieken in Nederland die met de PlexR techniek (non-invasief) werken. Deze revolutionaire behandelmethode in de esthetische geneeskunde kwam ik tegen via internet en interesseerde mij. Bij Barbery Clinic in Laren kon ik snel terecht en ik heb absoluut geen spijt van deze keuze.

Biedt meerdere behandelingen

Eerlijk gezegd denk ik dat ik zeker terug ga komen bij Barbery Clinic. Ook als je iets anders wilt laten doen dan een behandeling die met de PlexR techniek gedaan kan worden, kun je gauw bij Barbery Clinic terecht. De cosmetisch specialisten daar kunnen ontzettend veel voor je betekenen. Van wittere tanden en een stralend gebit tot vollere lippen en huidcorrecties met injecties of de PlexR techniek.

Ook een afspraak maken?

Heeft u plannen of het idee in uw hoofd om op subtiele wijze iets te laten doen in uw gezicht bijvoorbeeld? Neem dan gerust contact op met Barbery Clinic voor vrijblijvend advies. Een afspraak maken voor een consult is zo gedaan. Via het contactformulier op de website van Barbery Clinic vult u in waar u in geïnteresseerd bent. Ze nemen dan spoedig contact met u op om u goed te informeren over de behandeling(en). Uiteraard is het ook mogelijk om direct een afspraak te maken.

https://barberyclinic.nl/