Belgium Startpage
Image default
Gezondheid

Pigment crème tegen donkere knieholtes

Je lichaam maakt, in samenwerking met de zon, pigment aan. Hier maken wij allen dankbaar gebruik van zodra het zonnetje weer gaat schijnen. Maar bij sommige mensen werkt deze pigmentvorming in hun nadeel. Donkere knieholtes kunnen het gevolg zijn van littekenvorming, droge huid, overmatige blootstelling aan de zon en huidveroudering. De donkere knieholtes kunnen voor veel mensen een reden zijn om nooit meer met korte broeken of rokjes te durven lopen. Speciaal voor deze mensen zijn er whitening crèmes op de markt gebracht die deze plekken bleken en doen verdwijnen.

 

Smeren om te voorkomen

Zowel mannen als vrouwen kunnen last krijgen van donkere plekken in de knieholtes. Het beste is om de knieholtes goed te hydrateren met een olie of bodylotion en wanneer je gaat zonnen deze plekken extra goed te beschermen met een zonnebrandcrème met een hoge factor. Hiermee voorkom je dat de plekken nog donkerder kleuren.

Smeren om te genezen

Als je van de donkere knieholtes af wilt, zijn er een hoop middeltjes op de markt waarmee je de knieholtes kunt bleken. Laat je goed informeren bij een huidspecialist, want de huid in je knieholte is gevoelig. Veel pigmentcrèmes bevatten schadelijke bestanddelen die je huid kunnen irriteren en dan ben je nog verder van huis.

Skinlight

Een product die vaak aangeraden wordt is de pigmentcrème Skinlight. Deze crème is door een dermatoloog ontwikkeld en veelvoudig getest. De crème is een goedgekeurd middel om onsierende vlekken en verkleuringen te bleken. Het bevat uitsluitend natuurlijke bestanddelen en is huidvriendelijk. Het kan zonder problemen door ieder huidtype gebruikt worden.

https://www.ouderdomsvlekken.be/