Belgium Startpage
Image default
Gezondheid

Ooglidcorrectie snel en eenvoudig!

FACE land biedt haar klanten een zeer voordeling en professionele behandeling aan. FACE land is de voordeligste aanbieder voor een ooglidcorrectie. Het is dan ook de missie van FACE land om toegankelijk te zijn voor iedereen en dus haar services tegen een gangbare prijs aan te bieden. Het team staat altijd klaar om de cliënt op een veilig maar tevens professionele manier te verhelpen van jou probleem. De bovenooglidcorrectie prijs is dan ook maar €650,-.

Bij een ooglidcorrectie wordt er huid boven het oog verwijderd. Deze ingreep wordt altijd verricht na een verdoving, indien de klant dit zelf wilt natuurlijk. Na het verwijderen van het overtollig vet wordt er een haarvaatje dichtgemaakt om het bloeden te voorkomen en wordt er uiteindelijk het laatste deeltje gehecht. De ingreep duurt ongeveer 45 minuten en na de operatie mag de cliënt direct naar huis toe. Het is echter niet toegestaan om na de operatie in de auto te stappen, zorg er dus altijd voor dat er iemand aanwezig is die je naar huis kunt brengen. Eenmaal thuis aangekomen is het belangrijk dat je je strikt houdt aan de informatie en advies wat de kliniek je heeft meegegeven.

De ooglidcorrectie ervaringen van de cliënten zijn over het algemeen allemaal zeer positief. Klanten kunnen direct na de ingreep terecht bij de kliniek om het resultaat te zien van de ingreep. Dit wordt gedaan door middel van het verschil aan te laten tonen van voor en na de correctie. Om dit verschil duidelijk aan te kunnen wijzen worden er foto’s gemaakt van de cliënt vooraf en logischerwijs na de ingreep. Bijna alle klanten zijn positief gestemd na het zien van deze foto’s. Tenslotte zijn de meeste mensen ook zeer te spreken over de nazorg die FACE land biedt aan klanten die recent behandeld zijn in de kliniek.

http://faceland.nl/