Belgium Startpage
Image default
Gezondheid

Mijn strijd tegen de overtollige kilo’s

Het aanschaffen van een compleet nieuwe garderobe is voor veel vrouwen iets leuks. Behalve wanneer alles in een groter maatje moet dan wat er nu in de kast hangt. Helaas is dit wat mij ook te wachten staat. De afgelopen tijd heb ik heerlijk genoten van lekker eten en drinken. In principe niets mis mee; moet kunnen! Alleen ik heb de teugels iets te veel laten vieren.

Wanneer ik in de spiegel kijk ben ik niet meer zo tevreden en ook mijn kleding zit veel strakker. Maar het allervervelendst vind ik nog wel dat mijn energie zo is achteruit gegaan. Ik voel me soms bij het opstaan al futloos en moe. ‘Dit moet anders’, dacht ik op een ochtend. Ik heb direct de plaatselijke sportschool gebeld, die mij aan een personal trainer hebben geholpen. Met een dosis motivatie verscheen ik bij iedere trainingssessie. Maar na een paar maanden zie ik nog nauwelijks resultaat.

Afvallen met Juvo!

Nu ga ik het sporten absoluut niet opgeven, daarvoor vind ik het nu veel te leuk! Maar ik wil wel die overtollige kilo’s kwijt. Maarja… : hoe?. Ik besloot het Internet te raadplegen en kwam daarbij de meest foute technieken en producten tegen. Tot één specifiek product mijn aandacht trok; Juvo. Dit is een RAW Food bestaande uit enkel gezonde producten.

Juvo is gemaakt van biologische granen, groenten, fruit, bessen, verschillende soorten rijst, mineralen, vezels en superfoods als paddenstoelen, algen en wieren. Doordat het onbewerkt is blijft 98% van al die gezonde stoffen bestaan. Én Juvo bevat geen toegevoegde suikers, wat ik in onwijs veel andere maaltijdvervangers wel tegenkom.

Blijf jij mij volgen?

Nu ben ik absoluut niet naïef en ik ga niet zomaar aan producten beginnen. Daarom heb ik goed mijn research gedaan. Op de website van GezondMooiSlank heb ik maar liefst 35 reviews gelezen van klanten die super positief zijn over Juvo. Dat GezondMooiSlank ook nog eens een 9,7 scoort heeft mij doen besluiten Juvo zelf ook te gaan proberen. Binnenkort krijg ik een pakketje thuisgestuurd met 3 exemplaren van 600 gram per stuk. Ook zit er een handige shakebeker bij.

Ik moet Juvo sowieso de komende twee weken proberen om resultaten te zien. Mij wordt beloofd dat ik mij energieker en fitter ga voelen én Juvo zou bevorderlijk moeten werken op mijn spijsvertering. Ik ben heel erg benieuwd en kan niet wachten om het product te gaan proberen. Ben je benieuwd naar wat ik van Juvo vind? Blijf me dan volgen!

https://www.gezondmooislank.nl