Belgium Startpage
Image default
Marketing

MailPlus email marketing

Met de e-mail marketing applicatie MailPlus kunt u op een gemakkelijke en betrouwbare manier zelf uw e-mail communicatie onderhouden. Gemakkelijk en betrouwbaar: dat zijn de twee woorden die MailPlus het beste samenvatten. Gemakkelijk, omdat de software van MailPlus is gericht op het praktisch gebruik; de software is niet onnodig complex. Betrouwbaar, omdat de applicatie werkt.

Want e-mail marketing blijft toch altijd een beetje eng: u geeft immers de controle voor een belangrijk deel uit handen. E-mails worden automatisch opgesteld en automatisch verstuurd. Daarbij mag niets fout gaan, want dat kan u zomaar klanten gaan kosten.

Met deze applicatie kunt u gerust te touwtjes laten vieren. De diensten van MailPlus werken perfect en worden continu geoptimaliseerd. Niet voor niets wordt deze marketing methode het meest gebruikt in Nederland, en dan voornamelijk door het midden- en topsegment van het bedrijfsleven. Maar liefst 2500 bedrijven gingen u voor.

De doelen van MailPlus

De e-mail marketing campagnes van MailPlus zijn gericht op het verwezenlijken van de volgende vijf doelen:

  • Contact onderhouden met bestaande klanten en bestaande bezoekers van uw website.
  • Het vinden van nieuwe klanten.
  • Nieuwe bezoekers naar de website trekken.
  • Het stimuleren van de verkoop en het verhogen van de omzet.
  • Het vergroten van de naamsbekendheid.

Wat houdt MailPlus e-mailmarketing in?

Hoe helpt de applicatie van MailPlus deze doelen te verwezenlijken? Het rondzenden van een professionele nieuwsbrief – in het beste geval zelfs op maat gemaakt – is een uitstekende manier om de band met bestaande klanten warm te houden. Als viral marketing tool kan e-mail communicatie daarnaast een bijzonder succesvolle manier zijn om nieuwe bezoekers naar uw website te trekken. Vindbaarheid: daar draait het om op het internet. Een site die makkelijk gevonden wordt door de internetgebruiker is een site die meer potentiële klanten trekt.

http://www.4internetgroep.nl/online-marketing/mailplus-email-marketing/