Belgium Startpage
Image default
Aanbiedingen

Kakkerlakken in horeca bestrijden

 

Overlast van kakkerlakken in de horeca

Kakkerlakken zijn een absolute nachtmerrie in de Nederlandse Horeca. Indien je er last van hebt wil je in eerste instantie niet dat je klanten hier mogelijk achter zullen komen. Het kan je reputatie en horecaonderneming voorgoed schaden. Echter moet u zich goed bedenken dat je meteen moet handelen om het op te lossen.

Manieren om Kakkerlakken te verwijderen:

Veel horeca gelegenheden die het qua hygiëne niet zo nauw hebben genomen kunnen met een beetje pech slachtoffer worden. Het is daarom van groot belang om alle hygiëne eisen van de HACCP goed op te volgen. Ook is het onverstandig om geen extra voorzorgsmaatregelen te nemen. Zoals bijvoorbeeld een Protector 900 in de professioneel keuken of werkplaats waar er met voedsel gewerkt wordt te plaatsen. Dit apparaat werkt op ultrasone geluidsgolven en maakt het leven van de kakkerlak maar ook ratten en muizen ondragelijk. Deze ongedierte zal jou waardevolle onderneming met rust laten. Natuurlijk is het ook mogelijk om voor honderden euro’s door een kakkerlakken bestrijding bedrijf je ruimtes 1x volledig schoon te maken. Echter is dit meestal geen oplossing gezien ze gif hanteren. Ook geven ze geen garantie wanneer de kakkerlakken weer terug zouden komen. Uit recent onderzoek is ook gebleken dat deze bedrijven letterlijk draaien op bedrijven waar men regelmatig na terug dient te komen.

Het advies om kakkerlakken te weren:

Kakkerlakken verwijderen, verdelgen dat is een vak apart. Het is veel beter als je gewoon weg voorkomt dat deze vervelende insecten in jou horeca gelegenheid nestelen. Door het gebruik van een Protector 900 brengt u de kans op Kakkerlakken nabij ZERO.

https://antivliegenshop.nl/horeca-vliegenvangers/