Belgium Startpage
Image default
Zakelijke dienstverlening

Incassobureau zoeken

Recent was ik een incassobureau aan het zoeken en kwam ik op de website incassoadvocaten.nl. Deze website vertelde mij dat ze je kunnen helpen als je klanten hebt die niet willen betalen, ook wel debiteuren genoemd. Deze debiteuren kunnen ‘achterna’ worden gezeten door een incassobureau waardoor er extra kosten bij de klant komen te liggen omdat dat bureau wordt ingeschakeld. Hierdoor komt de klant wat onder druk te staan en zal de kans groter zijn dat ze gaan betalen omdat ze niet nog meer geld kunnen missen aan een incassobureau.

Incassobureau Van Loon

Het incassobureau Van Loon is de ene die ik op internet vrij snel vond. Ik heb gelijk gebeld en verteld wat er aan de hand was. Blijkbaar moest ik eerst natuurlijk herinnering versturen, maar de medewerker was heel vriendelijk en wilde me graag helpen bij het schrijven van een 14 daagse brief.

 

Tijdens de afspraak hadden we een 14 daagse brief aangemaakt en verstuurd. Daarbij moet je vertellen dat de klant minimaal 14 dagen nog krijgt om te betalen zonder extra kosten, daarna wordt het factuur bedrag nog hoger. Daarnaast werd mij ook verteld wat de stappen verder zijn in het geval dat ik mijn geld binnen 14 dagen niet ontvang.

 

Incasso Advocaten

Incasso Advocaten Van Loon ben ik tevreden mee. Ze hebben mij goed uitgelegd wat ik kan verwachten van een incasso traject een wat de kosten zullen zijn van een incassobureau. Natuurlijk hebben wij niet allemaal verstand van incasseren en het is fijn om een goede betrouwbare uitleg te krijgen en te weten dat het bedrijf zich echt met jou bezig houdt en jij niet alleen maar de volgende klant bent. Bij incassoadvocaten.nl krijg je persoonlijk aandacht, en dat is wat telt!

 

Heb jij dus nog een incassobureau nodig? Dan raad ik jou incassoadvocaten.nl aan! Ook wel bekend als Van Loon incasso advocaten.