Belgium Startpage
Gezondheid

Ik heb geen zin meer (vrouw)

Mijn vrouw heeft geen zin; oplossing gezocht

Toen jullie elkaar voor het eerst ontmoetten was het natuurlijk liefde op het eerste gezicht. Jij viel voor haar stralende lach en sensuele uiterlijk en zij viel voor jouw mooie figuur en je tedere karakter. Nu, jaren na dat moment, zijn jullie nog steeds een stel, maar ’s avonds zitten jullie versuft samen op de bank. In plaats van kaarsjes op de tafel en een lekkere fles wijn erbij staat daar nu een bak chips waar jullie samen uit eten terwijl er een film op staat. Jij hebt nog wel genoeg lustgevoelens, maar jouw vrouw heeft geen zin meer; een oplossing is dan ook heel hard nodig.

Geen zin door pil gebruik

Dat afgenomen libido bij je vrouw is niet iets wat jij je persoonlijk moet aan trekken. Waarschijnlijk wordt ze overdag opgenomen door de beslommeringen van haar werk, het huishouden en jullie kinderen. Daarnaast heeft een vrouw vaak geen zin door pil gebruik. Anticonceptie in de vorm van de pil zorgt ervoor dat de vrouw een andere hormoonhuishouding heeft. Verminderd libido en depressieve gevoelens zijn daar vaak een rechtstreeks gevolg van. Nu je weet hoe het komt dat je vrouw verminderd tot geen zin meer heeft, is het tijd om tot actie over te gaan.

Chocola; het snoepgoed van de liefde

De remedie tegen een verminderd libido komt uit de natuur en is daardoor al zo oud als Adam en Eva. Door de eeuwen heen wordt chocola al gegeten als een lustopwekkend middel. Casanova wekte zijn lust op met oesters en cacao; zijn tips zijn ook een goed advies voor jou. Chocola bevat namelijk opwekkende ingrediënten die het dichtste bij lustgevoelens liggen. Choco Stimula XL bevat als snoepgoed van de liefde al die ingrediënten zonder dikmakende suikers. Jij profiteert toch immers ook graag mee van al die eeuwenoude kennis?

http://chocostimulaxl.nl/

Gerelateerde artikelen

Waarom kant en klare salades ongezond zijn

Mijn strijd tegen de overtollige kilo’s

Wat is de oorzaak van krentenbaard?