Belgium Startpage
Image default
Beauty en verzorging

Hoe werkt Skinlight Creme?

Ik heb een tube crème gekocht van skinlight en ik kan je vertellen dat ik niet meer zonder kan. In het begin was ik een heel klein beetje sceptische met het gebruiken ervan. Maar nu na ongeveer 4 weken smeren op mijn gezicht zie ik echt duidelijk resultaat.  En ik moet toegeven dat mijn huid ook een stuk egaler en zachter is geworden. Dat is erg positief dus! Maar nu zit ik met de volgende vraag: Ik heb gehoord dat je ook wat intiemere delen van je lichaam kunt bleken. Dus ik vroeg me af of iemand hier ervaring mee heeft? Ik zou dit graag willen gaan proberen maar eerst wil ik 100 procent zeker weten dat het echt kan met dezelfde crème? Of heb je hier weer een speciaal gemaakte crème voor? Dus ik hoop dat er vrouwen zijn die mijn vragen kunnen beantwoorden voordat ik hieraan ga beginnen.

Dit zijn vaak de eerste vragen. Wij van Skinlight bieden echt de oplossing voor alle huid problemen waarbij pigmentophoping een rol speelt.

Probeer Skinlight Gezicht bleken vandaag nog.

Afkomen van huidproblemen

Wanneer je een huidaandoening hebt die veroorzaak is door een ophoping van pigment, dan zijn er gelukkig mogelijkheden om er vanaf te komen. Huidproblemen waarbij Skinlight uitkomst kan bieden zijn;

Melasma / Zwangerschapsmasker: dit is een soort masker van pigment dat kan ontstaan wanneer je zwanger bent of aan de anticonceptiepil zit. Dit kan ook ontstaan tijdens de menstruatie. Zonlicht is altijd de boosdoener, wanneer je dus zwanger of ongesteld bent is het aan te raden om de zon zoveel mogelijk te vermijden. Goed insmeren kan ook helpen, kies dan altijd voor een hoge factor en draag eventueel een hoedje of pet.

Donkere kringen onder de ogen. Let er hierbij op dat je deze alleen kunt behandelen wanneer de donkere kringen veroorzaakt worden door pigment. Soms is de huid zo dun dat aderen door de huid schijnen, dan kan ook voor donkere kringen zorgen.

Donkere oksels en knieholtes: kunnen ontstaan door teveel en te weinig zonlicht. In de meeste gevallen werkt een goede scrub in combinatie met Skinlight heel erg goed.