Belgium Startpage
Image default
Mode en Kleding

Hoe neem ik alles mee in een tas?

Hoe neem ik alles mee in een tas?

Een tas is erg handig om overal mee naar toe te nemen. In sommige gevallen kan het lastig zijn om alles goed in je tas mee te krijgen. De ene keer past alles er net in en de andere keer redt je het niet om alles in je tas te stoppen. Gelukkig zijn er verschillende manieren om ervoor te zorgen dat alles makkelijker in je tas past. Je neemt dan alles makkelijk in je tas mee, zonder uren te hoeven zoeken naar de juiste spullen die je nodig hebt. 

De juiste tas voor je reis

Als je een tas mee wilt nemen, is het handig om te bekijken welke tas je het beste kunt gebruiken. Een kleine handtas zal handig zijn als je even weg gaat, maar voor een reis kun je beter voor een weekendtas gaan. Er zijn een hele hoop verschillende soorten tassen. Je kan het beste kijken naar de hoeveelheid die je mee moet nemen. Vooral als je kleding mee moet nemen, kun je beter voor een wat grotere tas gaan. 

Een Castelijn & Beerens weekendtas is een goed voorbeeld waar je een hele hoop in kwijt kan. Er zijn verschillende formaten van dit soort tassen. Je hoeft niet altijd een hele grote tas mee te nemen. Je kan bekijken of er een slag tussen zit. In een grote tas vind je de spullen makkelijker weer, omdat er minder op elkaar hoeft te liggen. 

Tassen met vakken

Naast de juiste grote van een tas, is het makkelijk om tassen te hebben met vakken. Als je een heuptasje koopt met maar één vak, kun je hier zelfs kleine spullen in kwijt raken. Je kan dan beter kiezen voor een heuptasje waarin kleine vakjes in zitten. Zo kun je bijvoorbeeld je sleutels in een klein vakje stoppen om ze makkelijker weer te kunnen vinden. 

Daarnaast kun je bij grote tassen hiermee grote spullen organiseren. Als jij je eten in hetzelfde vak doet als je boeken, kan dit voor problemen zorgen. In sommige gevallen kan eten of drinken gaan lekken. Dan zullen al je andere spullen nat kunnen worden. Door deze spullen van elkaar te scheiden, kun je dit soort dingen voorkomen. Je weet dan zeker dat je bidon met water niet zal lekken op je laptop. In de meeste gevallen zal je dan alle spullen moeten gaan vervangen. 

Ik heb tassen zonder vakken

Het kan zijn dat jezelf al wat tassen hebt zonder vakken. Verder kan het zijn dat je hele mooie tassen ziet, maar er zijn geen vakken in te vinden. Dan kun je kiezen voor bijvoorbeeld een etui of een grote portemonnee dames. Hier zal je wat kleine spullen in kunnen doen om te voorkomen dat je ze snel kwijt zal kunnen raken. Je kunt dan kiezen voor grote etuis of portemonnees, maar er zijn zeker ook mogelijkheden om voor een kleine variant te gaan. 

Uiteraard kun je ook je spullen makkelijker terug vinden wanneer je de tassen eerst opruimt. Als je teveel in je tas hebt, zal je een hele hoop niet terug kunnen vinden. Dit zal je kunnen voorkomen om je tas eens in de maand uit te gaan ruimen. Dan heb je zeker weten de ruimte om extra spullen mee te kunnen nemen.