Belgium Startpage
Image default
Gezondheid

Heeft u fysiotherapie nodig in Deventer?

Fysiotherapie nodig in Deventer?

Woont u in de buurt van Deventer en heeft u klachten? Heeft u een stijve spier die maar niet meer ontspant, of bent u minder mobiel nadat u een bijvoorbeeld een nieuwe heup heeft gekregen? Denkt u dat u fysiotherapie nodig heeft? Dan is Fysiotherapie W&H in Deventer de juiste praktijk voor u! Praktijk W&H helpt u graag bij het verminderen of zelfs verhelpen van uw klachten, zodat u gauw weer zonder klachten door het leven kunt gaan.

Meer weten over Fysiotherapie W&H in Deventer?

Fysiotherapie W&H heeft één locatie in Zutphen, en twee in Deventer. Het team van Fysiotherapie W&H in Deventer staat voor tijd voor de patiënt, persoonlijke aandacht en natuurlijk kwaliteit. Het team garandeert u dat er voor het behandelen van uw klachten gekozen wordt voor een passende en correcte behandeling. Dan kan de zoektocht naar de perfecte balans tussen belasting en belastbaarheid die zij met u samen af zullen leggen, beginnen. Dit doen ze samen met u als cliënt, omdat het belangrijk is dat u zich gewaardeerd en gehoord voelt. Uw wens staat altijd voorop. Fysiotherapie W&H is gespecialiseerd in allerlei behandelingen, waaronder onder andere dry needling, bekkenklachten en massage.

Neem contact op met Fysiotherapie W&H

Bent u enthousiast geworden over de diensten die Fysiotherapie WH u in Deventer aanbiedt? Wilt u weten wat de tarieven zijn, of heeft u een vraag of een opmerking? Of wilt u meteen een afspraak maken? Dat kan! Neem dan gewoon even contact op via het contactformulier! Ze nemen zo snel mogelijk contact met u op.

http://fysiotherapiewh.nl/