Belgium Startpage
Image default
Dienstverlening

Heatmap de basis voor het winkelinterieur

Crumbbase is een bedrijf die ervoor kan zorgen dat jij op een objectieve manier een overzicht kan krijgen van je conversie, bezoekduur van de klant en of het personeelsbeleid van de desbetreffende retail organisatie wel effectief genoeg werkt. Met de analyses van Crumbbase kunnen bedrijven in de toekomst voor betere oplossingen zorgen met het uiteindelijke doel om de winkelprestaties een positieve boost te geven.

Ben jij ook benieuwd naar de winkel heatmap? Dan ben jij bij de services van Crumbbase aan het juiste adres. De heatmap is een hulpmiddel die visueel het klantverkeer in de retail kan meten. Het product geeft een duidelijke inzicht over waar de klanten zich precies bevinden in de winkel. Dit zorgt ervoor dat je precies weet waar de klant zich voornamelijk bevindt en hierop kan je dan automatisch je winkelinrichting aanpassen.

Het interieur van de winkel is enorm belangrijk voor de eerste indruk die klanten krijgen ten opzichte van jouw bedrijf.  Door het meten van de hoeveelheid klanten en door te kijken waar de klanten zich bevinden in de geboden ruimte, kan je je interieur aanpassen op basis van die gegevens die je hebt verkregen. De heatmap is een ondersteuningsmiddel die zeer eenvoudig te gebruiken is, door dit systeem kan je kijken wat probleemgebieden zijn in de winkel en daarnaast kan je een inzicht krijgen waar de beste merchandising plekken zich bevinden.  Door bijvoorbeeld een 360 graden camera te plaatsen in je winkel kan je een overzichtelijke heatmap genereren.

Door middel van verschillende kleuren kunnen de ‘high traffic’ en ‘long stay’ zones duidelijk in beeld gebracht worden. Een gebied wat heel erg goed bezocht wordt, wordt aangeduid door de kleur rood en een gebied waar de consumenten helemaal niet komen of heel weinig langslopen zullen worden aangeduid door de kleur groen. Misschien wel het allerbelangrijkste, denk goed na wat je met deze gegevens wilt bereiken. Als bedrijf zijnde kan je een enorm concurrentievoordeel opdoen als je je winkelinterieur optimaliseert op basis van de heatmap.

http://www.crumbbase.nl/