Belgium Startpage
Image default
Aanbiedingen

Goedkope vloertegels

Als je op zoek bent naar goedkope vloertegels moet je zeker eens bij een restpartij of een outlet kijken. Je betaald bij een restpartij of een outlet namelijk veel minder geld.

Restpartij

Een restpartij is een collectie waarvan nog niet alle tegels verkocht zijn. Deze wordt dan als goedkope vloertegels verkocht. Je bespaart makkelijk een paar honderd euro met deze goedkope vloertegels. De kortingen liggen namelijk tussen de 30 en 70 procent. Je moet natuurlijk wel op tijd bij zijn voor deze fikse kortingen.

Outlet

Je kunt ook nog bij een outlet kijken voor goedkope vloertegels. Een outlet is een winkel dat tegels rechtstreeks vanuit de fabriek verkoopt. Normaal worden de tegels door een groothandel gekocht. Deze verkoopt het weer door aan een kleinere groothandel en die verkoopt het weer door aan de winkels. Voordat het bij de consument is zijn de prijzen fiks omhoog gegaan. Iedere bedrijf en winkel moet zelf ook winst maken. Als je naar een outlet gaat sla je al deze midden bedrijven en winkels over. Je komt het rechtstreeks bij de fabriek en bespaart veel geld met goedkope vloertegels. Hier is alleen het assortiment klein. De fabriek verkoopt namelijk alleen wat er over is en dus niet gekocht is door een groothandel.