Belgium Startpage
Image default
Bedrijven

Gezichtsbehandelingen bij Schoonheidssalon In

Bij Schoonheidssalon In passen we gezichtsbehandelingen aan op jouw huidtype! Aangezien er veel verschillende soorten huidtypes bestaan, geven wij voorafgaand aan de gezichtsbehandeling een huidadvies. Zo krijg je als klant bij ons de beste behandeling mogelijk!

De behandeling begint met een goede reiniging van de huid. Hierna gebruiken we een peeling. Dit is een speciaal masker wat gebruikt wordt om dode huidcellen te verwijderen. Hierdoor worden voedingsstoffen beter opgenomen in de huid en kunnen onzuiverheden beter verwijderd worden. De behandeling wordt afgesloten met een voedend masker en een bindweefselmassage waardoor de huid gestimuleerd wordt.

Ook als je huidproblemen hebt of een specifiek resultaat wilt ben je bij ons aan het juiste adres. We kunnen je vrijblijvend adviseren! In een gesprek kunnen we jouw wensen en behoeften bespreken.

Bij Schoonheidssalon In zijn er verschillende gezichtsbehandelingen mogelijk. Zo kun je kiezen uit een reinigende behandeling van 45 minuten. Dit is een kalmerende en zuiverende behandeling waarbij de huidstructuur wordt verbeterd. Ook is eer een basis gezichtsbehandeling van 60 minuten. Hierbij komen alle aspecten van een gezichtsbehandeling aan bod met als resultaat een stralende huid. De laatste gezichtsbehandeling is een exclusieve gezichtsbehandeling van 90 minuten. Hierbij krijg je een exclusieve anti-aging gezichtsbehandeling met direct resultaat.

Deze gezichtsbehandelingen zijn uit te bereiden met verschillende extra’s zoals het harsen of epileren van wenkbrauwen, het verven van wenkbrauwen of wimpers, een luxe masker of meer. Mocht je hier interesse in hebben, neem dan even een kijkje op de website. Hier staan alle behandelingen uitgebreid uitgelegd met de prijzen erbij en staan ook alle extra’s die je er bij kan kopen. Ook kun je op de website direct een afspraak maken voor een heerlijke gezichtsbehandeling! Waar wacht je nog op?

https://www.schoonheidssalonin.nl/