Belgium Startpage
Bedrijven

Gewicht verliezen zonder honger

Mensen die een paar kilo’s te veel bij zich dragen en zich daar bewust van zijn proberen het doorgaans eens in de zoveel tijd: afvallen. Het verliezen van gewicht verbetert de gezondheid over het algemeen aanzienlijk. Echter is dit net wat makkelijker gezegd dan gedaan. Discipline is vaak het probleem, toch vaak omdat honger in de weg zit. Afvallen zonder honger zou dan ook ideaal zijn. Door middel van een HCG kuur kan dit realiteit worden. Deze afvalmethode werd ontwikkeld door dr. Simeons, die dit in 1954 beschreef. Bij de methode wordt het menselijke hormoon HCG in het lichaam geïnjecteerd. Hierdoor verdwijnt het hongergevoel. Door tijdens de kuur ook een gebalanceerd dieet te volgen kunnen mensen zo makkelijk kilo’s kwijtraken.

Makkelijk afvallen met een HCG kuur

Humaan choriongonadotrofine (HCG) is een menselijk hormoon dat door zwangere vrouwen geproduceerd wordt. De placenta is hier verantwoordelijk voor. Door het hormoon in een kuur te gebruiken kunnen mensen effectief afvallen, zonder last te hebben van een hongergevoel. De kuur is zeer geschikt voor personen die met overgewicht te maken hebben, of last hebben van een verkeerde vetverdeling. Doordat mensen aanzienlijk minder honger hebben valt de verleiding om van het dieet af te wijken weg. Afvallen wordt zo een stuk eenvoudiger. De kuur duurt 23 dagen. Gemiddeld genomen verliezen vrouwen 8 tot 10% van hun lichaamsgewicht tijdens de kuur. Mannen raken circa 10 tot 12% kwijt.

Menko Ooij begeleidt u bij de kuur

Het in Ooij gevestigde bedrijf Menko begeleidt mensen tijdens de HCG kuur. Het hormoon, dat moeilijk verkrijgbaar is, wordt in Duitsland ingekocht. Het betreft hier niet het neppe product genaamd Bio-HCG, maar het echte hormoon. Voor de duur van 23 dagen wordt iedere dag het hormoon in het lichaam geïnjecteerd. Vooraf wordt in een intakegesprek eerst het een en ander gemeten, waaronder het vetpercentage, lichaamsgewicht en stofwisseling. Interesse? Bel dan naar 024 663 2639 en vraag om meer informatie.

http://www.menkoooij.nl/

Gerelateerde artikelen

Koeling op maat? Reken op A-Aircool.be!

Waterpijp kooltjes

Acupunctuur Slaapproblemen