Belgium Startpage
Image default
Huishoudelijk

Gevel renoveren in Antwerpen

Op zoek naar een specialist? Zoek niet langer en kies voor ASMS. Je kan ze ook contacteren voor het bewerken van uw natuursteen. Ze schuren en polijsten uw natuursteen alsof ze het al jaren doen. Dit is een speciale opdracht die echte vakmannen nodig heeft die de juiste know-how hebben om deze opdracht uit te voeren. Natuursteen is wel degelijk een natuurlijk product dat door de tijd op een natuurlijke manier mooi oud wordt. Na een paar jaar moet de steen echter wat bijgewerkt worden om zijn natuurlijke uitstraling te kunnen bewaren. Daarom laat men soms de beschadigde delen wegkappen en laat men deze opnieuw opbouwen. Achteraf wordt alles afgewerkt met een beschermingslaag zodat uw gevel er terug voor 10 jaar tegen aan kan. Laat uw gevel renoveren in Antwerpen door ASMS en u zal het u niet beklagen.

ASMS doet naast gevelrenovatie ook voegwerken. Zij verwijderen uw oude voegen en vervangen deze vakkundig door nieuwe voegen. Laat een ding duidelijk zijn, deze voegwerken zijn een zeer belangrijk deel tijdens het renoveren van uw gevel. De kleur van uw voegen heeft een zeer grote invloed op de uitstraling van uw gevel. Dit is zeker geen klein detail dat over het hoofd mag bekeken worden. Kwaliteit primeert bij ASMS zowel voor oude als nieuwbouw woningen, ook omdat ASMS met het juiste cement steeds werkt. Dankzij de laatste nieuwe mengtechnieken en de correcte verhoudingen staat ASMS voor een perfect cement dat steeds gebruikt wordt.

ASMS heeft ook een ruime ervaring met het herstellen van beton. Dit is telkens nodig bij slechte werkzaamheden in de bouwwereld. Meestal komen deze helaas pas na lange tijd naar boven. ASMS heeft een enorme vracht aan ervaring opgebouwd op het gebied van betonherstellingen en staat daarom garant voor topkwaliteit als het over betonherstellingen gaat. Hiervoor werken wij uitsluitend met de beste materialen, steeds op basis van een grondige analyse die vooraf is uitgevoerd. Wij volgen hierbij steeds het uitgewerkt werkplan. Afhankelijk van de benodigde betonherstelling, afhankelijk van de constructie en afhankelijk van de vereiste draagkracht, wordt de juiste herstelmethodiek gekozen. Steeds de wensen van de klant volgend. Door de specifieke kennis die wij in het verleden hebben opgebouwd voeren wij de betonherstelling vakkundig uit en leveren wij steeds werk op maat onder de hoogste kwaliteitsnormen.

Als laatste wil ik het herstellen van moluren vermelden. Dit is een precisiewerk dat vraagt om vakmannen met zeer veel ervaring. Vakmannen die een geboren passie hebben voor oude architectuur. Met de nodige kennis op zak herstellen wij de sierlijsten aan uw plafond. We kunnen ze ook kopiëren en vervangen als dat nodig zou zijn. Wij werken hierbij steeds met moderne als klassieke moluren. Welke maat of vorm uw moluren ook hebben, wij vernieuwen uw moluren en geven uw woonruimte zijn authentieke sfeer en uitstraling terug die het verdient. ASMS to the rescue!

http://www.schilderwerken-gevelreiniging-antwerpen.be/GevelwerkenAntwerpen/GevelrenovatieAntwerpen