Belgium Startpage
Image default
Financieel

Exact het boekhoudprogramma voor jou

Wil jij ook exact boekhouden en nooit meer foutjes in jouw boekhouding laten sluipen? Probeer dan eens het zeer kwalitatieve boekhoudprogramma Exact Online. Deze boekhoudsoftware is geschikt voor ZZP’ers, Eenmanszaken, MKB’ers, VOF, BV, Holding & Accountants en andere bedrijven of verenigingen. Van alle gebruikers van dit programma raadt maar liefst 94% het aan, een zeer populair product dus! Je krijgt in dit boekhoudprogramma een overzichtelijk dashboard voor je eigen bedrijf, met meer dan honderd koppelingen zodat je direct kunt koppelen met de KVK, je boekhouder, de belastingdienst en meer. Dit bespaart veel tijd en verkleint de foutmarge bij het doen van belastingaangifte ook nog eens tot een minimum, zodat het pakket uiteindelijke zeker geld zal besparen.

De maandprijs (vanaf €35) is ten opzichte van een aantal andere online boekhoudprogramma’s aan de relatief hoge kant, maar daar krijg je dan ook veel functionaliteiten en een hoge kwaliteit voor terug. Het programma is daarom wel gericht op de iets grotere bedrijven en biedt ook de optie om de boekhouding te delen met andere afdelingen binnen hetzelfde bedrijf.

Boekhoudprogramma vergelijken  doe je op de website van Boekhoudprogramma-vergelijken.com. Reviews die door echte personen zijn gemaakt en een goed beeld van de verschillende boekhoudprogramma’s, zonder alle overbodige functies en lange teksten over onderdelen die je toch niet gaat gebruiken. Alle reviews zijn onafhankelijk geschreven door gebruikers van de diverse boekhoudprogramma’s . De boekhoudprogramma’s zijn allemaal 30 dagen gratis te proberen zodat je er zeker van bent dat je gaat betalen voor een boekhoudpakket dat geschikt voor jou is en waar jij fijn mee kunt werken.

https://www.boekhoudprogramma-vergelijken.com/