Belgium Startpage
Gezondheid

Erectieproblemen oorzaak

 

Erectieproblemen

Een erectie ontstaat vaak door prikkelende gedachten en een goed functionerende bloedsomloop. Bij erectieproblemen ontstaan er hier vaak moeilijkheden waardoor het krijgen of behouden van een erectie niet lukt.

Erectieproblemen komen veel voor. Zowel bij jonge mannen als mannen op leeftijd. Vaak is de oorzaak onschuldig en kan deze gemakkelijk en snel verholpen worden. Waar het probleem precies zit, moet eerst achterhaald worden. Om dit te achterhalen is het belangrijk om voor jezelf in een schriftje of op je telefoon te noteren wanneer het goed gaat en wanneer het fout gaat. Noteer ook wat er goed gaat of wat er precies fout gaat. Dacht je plotseling ergens aan waardoor je tijdens de daad slap werd, is het niet lekker en wat zou er dan verbeterd kunnen worden. Praat er ook over met je partner. Dat is vaak erg belangrijk om daadwerkelijk iets aan de situatie te veranderen.

Laag libido oorzaak erectiestoornis

Een verlaagd libido kan ook de oorzaak zijn. Wanneer de erectie maar niet op gang komt omdat de lustgevoelens, de drang naar intimiteit, er niet zijn. Wordt het natuurlijk heel lastig. De oorzaak van een laag libido is vaak een tekort aan het hormoon testosteron. Testosteron staat in nauw verband met het libido. Wanneer de waarden van de hormonen laag zijn betekent dit vaak dat het libido ook laag is en men over het algemeen minder actief is in de slaapkamer.

Oplossingen

Er zijn gelukkig tal van oplossingen om een erectiestoornis de das om te doen. Hierbij kunt u denken aan het veranderen van uw levensstijl en gezonder gaan eten plus meer beweging en sport. Vaak kan een erectiestoornis ook worden verholpen door supplementen. Deze zijn vaak verkrijgbaar in pil vorm en helpen je om een erectie te krijgen en behouden. Door deze supplementen kun je weer genieten maar bovenal meer zelfvertrouwen krijgen en dus minder stress.

Wat voor jou de beste oplossing is kun je het beste zelf beoordelen. Een bezoekje naar de huisarts kan ik ook zeker aanraden.

 

http://www.libidoxl.nl/libido/

Gerelateerde artikelen

Heeft u fysiotherapie nodig in Deventer?

Wat is de oorzaak van krentenbaard?

Pigment crème tegen donkere knieholtes