Belgium Startpage
Image default
Aanbiedingen

Een Skoda Citigo leasen als ondernemer

De kleine skoda citigo is een ideale auto om in het centrum te rijden, doordat de auto compact is kunt u het overal parkeren zelfs op de kleinste parkeerplaatsen. Om deze auto nieuw te kopen, is het toch best wel prijzig, maar u kunt wel deze auto leasen maar dan betaalt u alleen een vast bedrag per maand waarin alles inbegrepen is. U profiteert dan namelijk alleen van de voordelen van deze lease auto. U hoeft alleen maar te tanken en rijden, want alle componenten zitten verwerkt in het leasetarief dus u bent volledig ontzorgt!

U staat garant voor comfort tot diep in de binnenstad. U zal geen moeite hebben om te parkeren in het centrum want elke parkeerplek is makkelijk voor u om te parkeren. Buiten dit om is de auto heel ruim dus u kunt makkelijk spullen kwijt in de kofferbak.

Als u toch nog wilt kiezen voor deze Skoda Citigo, dan kunt u contact met ons opnemen want wij gaan hierbij volledig helpen zodat alles transparent is. De leaseadviseur komt eventueel bij u langs om een en ander uit te leggen over de voorwaarden met betrekking tot deze Skoda Citigo. U weet dan precies waar u aan toe bent als u gaat leasen bij Autoleasecentrale dus waarom nog wachten vul nu een Offerte aanvraagformulier in en wij nemen dan binnen 24 uur contact met u op!

De eerste meest gekozen leasevorm voor de Skoda Citigo is Full Operational lease, want hierbij betaalt u een vast leasebedrag waarin alles inbegrepen is, namelijk verzekering, wegenbelasting, reparatie en onderhoud, vervangend vervoer en banden. U kunt ook eventueel een pluspakket nemen, waarbij u 24 uur hulpverlening verkrijgt als u met pech zit in Europa. De tweede meest gekozen leasevorm is Financial lease, hierbij gaat u de auto aflossen aan de hand van uw wensen dus u kunt zelf bepalen welk bedrag u graag wilt aflossen en in hoeveel termijnen. Dit is een flexibele leasevorm want hierbij hoeft u ook geen grote uitgave te doen om een auto aan te schaffen. Op onze website onder het kopje leasevormen kunt u zelf de voor- en nadelen bekijken en keuze maken welke het meeste bij u past.

https://www.autoleasecentrale.nl