Belgium Startpage
Aanbiedingen

Een Skoda Citigo leasen als ondernemer

De kleine skoda citigo is een ideale auto om in het centrum te rijden, doordat de auto compact is kunt u het overal parkeren zelfs op de kleinste parkeerplaatsen. Om deze auto nieuw te kopen, is het toch best wel prijzig, maar u kunt wel deze auto leasen maar dan betaalt u alleen een vast bedrag per maand waarin alles inbegrepen is. U profiteert dan namelijk alleen van de voordelen van deze lease auto. U hoeft alleen maar te tanken en rijden, want alle componenten zitten verwerkt in het leasetarief dus u bent volledig ontzorgt!

U staat garant voor comfort tot diep in de binnenstad. U zal geen moeite hebben om te parkeren in het centrum want elke parkeerplek is makkelijk voor u om te parkeren. Buiten dit om is de auto heel ruim dus u kunt makkelijk spullen kwijt in de kofferbak.

Als u toch nog wilt kiezen voor deze Skoda Citigo, dan kunt u contact met ons opnemen want wij gaan hierbij volledig helpen zodat alles transparent is. De leaseadviseur komt eventueel bij u langs om een en ander uit te leggen over de voorwaarden met betrekking tot deze Skoda Citigo. U weet dan precies waar u aan toe bent als u gaat leasen bij Autoleasecentrale dus waarom nog wachten vul nu een Offerte aanvraagformulier in en wij nemen dan binnen 24 uur contact met u op!

De eerste meest gekozen leasevorm voor de Skoda Citigo is Full Operational lease, want hierbij betaalt u een vast leasebedrag waarin alles inbegrepen is, namelijk verzekering, wegenbelasting, reparatie en onderhoud, vervangend vervoer en banden. U kunt ook eventueel een pluspakket nemen, waarbij u 24 uur hulpverlening verkrijgt als u met pech zit in Europa. De tweede meest gekozen leasevorm is Financial lease, hierbij gaat u de auto aflossen aan de hand van uw wensen dus u kunt zelf bepalen welk bedrag u graag wilt aflossen en in hoeveel termijnen. Dit is een flexibele leasevorm want hierbij hoeft u ook geen grote uitgave te doen om een auto aan te schaffen. Op onze website onder het kopje leasevormen kunt u zelf de voor- en nadelen bekijken en keuze maken welke het meeste bij u past.

https://www.autoleasecentrale.nl

Gerelateerde artikelen

WCZ ter vervanging van de Wmcz (Wet medezeggenschap cliƫnten zorginstellingen)

Een nieuwe werkgever met outplacement

Hout skeletbouw