Belgium Startpage
Image default
Sport

Een rijk Proteine Dieet voor meer spiermassa

 

NUTREND NUTREND – MASS GAIN 14 (2.3 KG/ 6 KG)

Ik gebruik NUTREND – MASS GAIN nu al een tijdje en ben er erg over te spreken. Ik was opzoek naar een product dat me meer spiermassa op zou leveren. Nadat ik een tijdje dit product had gebruikt begon ik veranderingen waar te nemen. Ik kreeg meer spiermassa en mijn vetpercentage werd beduidend minder. Ik krijg door dit product acht verschillende eiwitten binnen en honderd zeventig gram aan de juiste koolhydraten per dosering. Doordat ik zoveel train zocht ik ook een product dat glutamine bevat zodat het m’n spieren zou beschermen. Een ander voordeel van dit product is dat het eenenzeventig procent minder suiker bevat dan al die andere middelen die er te koop zijn. Ik vind het ook een pluspunt dat je dit product in verschillende smaken en grootte kan bestellen.

De volgende smaken zijn verkrijgbaar chocolade, vanille, banaan en aardbei. Zelf wissel ik de smaken maar eigenlijk is banaan het lekkerste. Ik bestel altijd de grootste verpakking dat kost wel wat meer maar is in verhouding veel goedkoper. Het gebruik van dit product is heel erg makkelijk. Ik gebruik per dosis vier scheppen en voeg er vier deciliter water aan toe. Dan is het even schudden en naar binnen werken. Het grote voordeel van bestellen via deze website is dat je precies kan zien wat er wel en niet op voorraad is. Als ik het voor vijf uur ’s middags bestel heb ik het de volgende dag altijd in huis. Betalen gaat makkelijk er zijn verschillende opties die je kan kiezen. En wanneer je hier wat besteld krijg je altijd leuke samples erbij die je eens uit kan proberen om te kijken of het wat voor je is. Voor iedereen die opzoek is naar een product dat meer spiermassa geeft dan is dit een goed product. Wel moet ik erbij zeggen dat ik ook serieus train en een speciaal dieet volg om m’n doelen te gebruiken. Maar als je een naast je training en gezonde voeding iets zoekt dat kan helpen met je massa zou ik zeggen probeer dit eens.

Indien je meer spiergroei wilt en een proteine dieet overweegt, dan is dit product een goeie start.

 

https://www.eiwitshakestore.nl/