Belgium Startpage
Image default
Woning en Tuin

Duurzaam sporten

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker. De aarde moet in goede staat doorgegeven worden aan de nieuwe generatie. Ook het werken aan je gezondheid neemt continue aan belang toe. Deze belangrijke onderwerpen komen samen op het sportveld. Wil je jouw sportvelden onderhouden op een duurzame en gezonde manier, dan kunnen de experts van BTL je verder helpen.

Groene velden die echt groen zijn

Sportvelden onderhouden gebeurt vaak doormiddel van chemische bestrijdingsmiddelen. De doeltreffende systematiek van BTL levert ook zonder chemie uitstekende resultaten. Je sportveld blijft zo in topvorm, zonder daarmee jouw gezondheid of het milieu te beschadigen. BTL zorgt er met toekomstbestendig onderhoud voor dat de grasmat in topconditie blijft. Onkruid krijgt geen kans dankzij de inzet van de Fieldshaper. De Fieldshaper is een gespecialiseerde machine die geheel chemievrij werkt en je grasmat ook nog eens verdicht.

Ook de sportieve prestaties verbeteren

BTL weet wat er nodig is om jouw voetbalveld of hockeyveld in perfecte staat te houden en deelt die expertise graag met je. Door de kennis van BTL over de meest geschikte ondergrond en dankzij het chemievrije beheer, verbetert de structuur van je grasmat. Daardoor gaan ook de sportieve prestaties op het veld omhoog. BTL is er niet alleen voor sporters op gras. Ook voor het onderhoud van tennisbanen kun je bij de experts van BTL terecht. Door op de juiste manier de sportvelden te onderhouden gaan ze niet alleen langer mee, je beleeft er ook nog eens mooiere sportmomenten op.

Met SportGarant verzekerd van een goed resultaat

Verenigingen moeten steeds vaker zelf hun sportvelden onderhouden. BTL kan je daarbij helpen door het aanbieden van SportGarant. SportGarant is een totaaloplossing voor het beheer en onderhoud van sportvelden en zelfs van complete sportparken. Zo is BTL verantwoordelijk voor het onderhoud van de tennisbanen van Breda future+ die onder toezicht staan van de International Tennis Federation.