Belgium Startpage
Image default
Woning en Tuin

Deurmat

Het is een hele goede idee, om de hal te bekleden met een loper. Een loper is een soort deurmat en het houd heel goed vuil en vocht tegen, zodat de rest van het huis niet vies word.

 

Lopers

 

Lopers zijn een speciale soort deurmat, want ze gaan niet voor of achter de deur, maar in de hal, gang of overloop. Met een loper heb je extra bescherming naast de gewone deurmat, dat je bij de deur plaats. Het werk gewoon zoals een deurmat en houd vuil en vocht tegen. Hoe goed de loper werkt hangt natuurlijk af van de kwaliteit en dat is weer afhankelijk van de prijs. Het is meestal ook mogelijk om het op maat te laten maken, zodat die perfect in de hal past.

 

Spaghettimat

 

Een spaghettimat gaat heel mooi in combinatie met een loper en samen houden deze twee deurmatten, zeker veel vuil en vocht tegen. Ze passen bovendien ook heel mooi in het inrichting van het huis, omdat het beide hele mooie deurmatten zijn en lijken zelfs een beetje op vloerbekleding. Als je voor een goedkopere deurmat wil gaan, dan is een kokosmat wellicht een optie. Ze zijn heel goedkoop en even effectief in het tegenhouden van vuil.

http://sensationcheerleaders.nl/