Belgium Startpage
Image default
Tweewielers

De Ultieme fietslamp?

Ben je op zoek naar een fietslamp met veel licht, die het altijd doet zonder dat je er omkijken naar hebt? Dan is de Rydon fietslamp de perfecte fietslamp voor jou. Aan de bovenkant zit een groot zonnepaneel die automatisch de batterij oplaadt, ideaal want dan hoef jij dat niet te doen. Je monteert de Rydon fietslamp permanent op je fiets met een RVS beugel en een anti-diefstal schroef. Om de schroef te monteren heb je een speciale sleutel nodig die er wordt bijgeleverd.

Hoe werkt het zonnepaneel?

Automatisch de batterij opladen klinkt fantastisch maar hoe werkt het precies? In het donker heb je licht nodig maar is er geen zon. Het zonnepaneel laadt op zonnige dagen de batterij op. De batterij heeft een hoge opslagcapaciteit en kan tot 50 uur licht opslaan. Ideaal, want zo kan wordt in de zomer de batterij vanzelf weer opgeladen en heb begin je elke winter met een volle batterij.

Montage

De Rydon is geen goedkope lamp en hoe zorg je er voor dat deze niet gestolen wordt of beschadigd raakt? De Rydon is in tegenstelling tot veel andere fietsverlichting niet van plastic maar metaal en is daarmee bestand tegen weersinvloeden en impact. De beugel waarmee de fietslamp is gemonteerd is van roestvrij staal en met een speciale anti-diefstal schroef. Er is speciaal gereedschap nodig om de schroef te monteren, gelukkig zit die er gratis bij.

Licht

Als je op onverlichte paden fiets is het belangrijk dat je veel licht hebt, net als groot licht bij een auto. De Rydon heeft 2 modi, NORMAL dit is perfect voor in de stad, je bent goed zichtbaar zonder andere weggebruikers te verblinden. Indien er geen andere weggebruikers zijn en het fietspad is niet verlicht kan je de BOOST modus gebruiken, er komt dan 300 Lumen uit het fietslampje.

 

https://goedefietsverlichting.nl/