Belgium Startpage
Image default
Relatie

Datingsite voor hoger opgeleiden

 

Datingsite voor hoger opgeleiden

Datingsites voor hoger opgeleiden zijn bijvoorbeeld Parship en E-darling. Echter richten andere datingsites zich ook op hoger opgeleiden maar wordt dit niet gepromoot in campagnes. Tegenwoordig is er de mogelijkheid om je op de meeste datingsites gratis aan te melden. Zo kun je gemakkelijk bekijken of de betreffende site zich daadwerkelijk richt op hoger opgeleiden en/of de dating site bij je wensen past.

Top 3 datingsites voor hoger opgeleiden

  1. Parship: op datingsite Parship meld je je gratis aan waarna je toegang verkrijgt. Inloggen op Parship doe je met jouw unieke nummer en wachtwoord, beide gegevens vind je in je mail. Na aanmelding is het verplicht om je persoonlijke profiel aan te maken. Om dit zo discreet en volledig mogelijk te doen, maakt Parship gebruik van een persoonlijkheidstest. De test bestaat voornamelijk uit persoonlijke vragen en neemt zo’n 20 minuten tijd in beslag.

  2. Edarling: eDarling richt zich op hoogopgeleide singles die opzoek zijn naar een relatie. Datingsite eDarling vindt zijn oorsprong uit Duitsland en doet het momenteel erg goed op de Nederlandse markt. Waarom de formule van eDarling zo goed werkt, is te danken aan hun wetenschappelijke systeem. Het systeem kijkt naar persoonlijke eigenschappen.

  3. eMatching: eMatching richt zich ook op hoogopgeleiden. Hoogopgeleiden zijn mensen die universiteit hebben gedaan of het HBO hebben afgerond of er nog mee bezig zijn. Aan de hand van datingsite eMatching kunnen singles met elkaar in contact komen. Leden die zich aanmelden zijn opzoek naar een serieuze relatie.

 

http://www.veiligedating.nl/