Belgium Startpage
Image default
Tuin en buitenleven

Creatieve duizendpoot

Wanneer je je huis gestoffeerd aangeleverd krijgt, je zelf een huis ontwerpt of herinricht zijn er een aantal factoren waarmee je rekening houdt. Een van de factoren is natuurlijk je eigen stijl, dat is vaak een grote factor aangezien je er veel naar kijkt. Het bepaald ook veel in de sfeer aan het huis. Een andere factor is praktisch. Het is belangrijk om na te denken over vloeren, muren en meubels die stevig zijn en lang meegaan, en het is mooi meegenomen als het ook nog makkelijk schoon te maken is. Als je dit samenvoegt kan je het beste Beton Cire kopen. Beton Cire is een waterdichte beton-stuc die multifunctioneel dient. Beton cire kan je gebruiken voor bijvoorbeeld muren of meubels, maar ook voor vloeren is Beton Cire zeer geschikt.

Praktisch

Je hebt maar een kleine hoeveelheid per keer nodig om het gewenste effect te krijgen. Een laag van 2 mm zorgt al voor een harde muur, vloer of meubel. Je kan het aanbrengen op vrijwel elke ondergrond, het hecht zich onder andere goed op beton en keramiek. Door deze uitgebreide opties heb je ongelofelijk veel mogelijkheden qua plek en design. Het is waterbestendig, kras vrij en scheur vrij. Doormiddel van een reiniger is het makkelijk te onderhouden, geen enkele zorgen dus.

Creatief

Je kan het voor ongelofelijk veel dingen gebruiken. Hierdoor kan je je creativiteit op de loop laten en je eigen ontwerpen maken. Je kan het gebruiken voor bijvoorbeeld wastafels, eettafels, keukenbladen, vloeren en ga zo maar door. Weet je waarvoor je het wil gebruiken? Dan kan je je helemaal uitleven op de kleur. Ga je voor een blauwe eettafel? Een silky grey wastafel, of misschien wel voor een earth stone vloer? Het is helemaal aan jou. Hou je van een ruwe uitstraling, of glad gepolijst? Er is keuze genoeg. Met Beton Cire heb je talloze mogelijkheden wat ervoor zorgt dat jouw exterieur voldoet aan jou stijl en wensen.