Belgium Startpage
Image default
Gezondheid

Botox wel of niet?

Jongvolwassenen die voor hun 25ste een botox-behandeling willen ondergaan, zouden hier twee keer over na moeten denken. Want wie voor zijn 25ste al een botox behandeling ondergaat, zet volgens Britse onderzoekers een rem op de eigen emotionele ontwikkeling en dat proces wil je natuurlijk niet in werking zetten.

Het is zo dat mensen die hun gezicht met botox laten behandelen, automatisch hun gezichtsspieren laten verlammen. Naast het verwijderen van je gezichtsuitdrukkingen worden alle spieren natuurlijk ook recht getrokken zodat je geen rimpels ziet of andere aparte vormen op je voorhoofd. Micheal Lewis is onderzoek aan de universiteit van Cardiff en zegt dat uitdrukkingen enorm belangrijk zijn om te uiten, zo kunnen mensen duidelijk zien wat je denkt en voelt voornamelijk in een bepaalde situatie. Het is vaak zo dat een subtiele spierbeweging voldoende is om te laten doorschemeren wat we voelen. Behandelingen met botox verhinderen dat emoties getoond worden. Dat heeft effect op hoe anderen reageren, botox zou eigenlijk pas zijn intrede moeten doen als je tussen de 35 en de 40 jaar bent.

Een botox behandeling is ideaal om er weer jong en strak uit komen te zien, dat is tenslotte toch wat we allemaal willen het liefst? Men moet er wel rekening mee houden dat het uiten van emoties moeilijker wordt als je botox gebruikt omdat natuurlijk alles wordt strak getrokken in je gezicht.

 Botox Rotterdam staat altijd klaar voor jou om je te verhelpen van problemen. Botox behandeling Rotterdam hoeft helemaal niet duur te zijn wat veel mensen toch verwachten onterecht. Informeer dan altijd goed naar de mogelijkheden voordat je een daadwerkelijke behandeling ondergaat, kijk ook altijd goed naar recensies om te kijken of het bedrijf betrouwbaar is of juist niet. Een ding is zeker en dat is dat de klinieken van Injectable zeer betrouwbaar zijn en altijd aan jou verwachting zal voldoen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

http://injectableklinieken.nl/nl/