Belgium Startpage
Image default
Winkelen

Bezienswaardigheden Amersfoort

 

Er zijn vele bezienswaardigheden in Amersfoort te vinden. Buiten dat het een zeer unieke stad is met zo zijn eigen kenmerken. Is het ook een hele leuke stad om te winkelen. Er zijn vele winkelstraten in Amersfoort te vinden met authentieke zaakjes als de bekende winkels naar de vintage stores. Er is voor ieder wat wils.

Bezoek De Nieuwe Stad Amersfoort. Ondervind het contrast van oliemolenkwartier tot uitgesproken microstad.

Ga langs Paleis Soestdijk, altijd de moeite waard en zeker een must see. Geniet van het unieke grote gebouw en de rust er omheen.

Kademuren Binnenstad: langs het water op de kademuren groeien bijzondere planten. De muren zijn voorzien van veel groen dat zorgt voor een mooie combinatie. U vindt de kademuren in de binnenstad.

Shoppen in Amersfoort

Uiteraard moet het shoppen niet overgeslagen worden. Er zijn vele winkels in Amersfoort te vinden. Van de bekende zaken zoals Hema, Fifty six en Mango tot de uniekere kleinere zaken waar onder andere vintage kleding aangeboden wordt. Ga ook zeker eens langs bij een van de bekende sexshops in Amersfoort. Koop daar iets spannends voor je partner. Sla ook zeker de mooie woonwinkels niet over!

 

http://www.linkstoevoegen.nl/