Belgium Startpage
Image default
Auto's en Motoren

Auto opkoper: passend bedrag voor uw auto

Tegenwoordig zijn er steeds meer gespecialiseerde inkopers actief. Wanneer u voor de juiste inkoper kiest kunt u een passend bedrag voor uw auto ontvangen. In dit artikel gaan we in op het verschil tussen een gespecialiseerde inkoper en een autodealer, daarnaast laten we zien op welke manier u uw auto het best kunt verkopen.

Wat is een auto opkoper?

Een auto opkoper probeert te verdienen aan het opkopen van auto’s. Doordat een opkoper gespecialiseerd is in het opkopen van auto’s kunnen zij vaak een hoger bedrag voor uw auto betalen. Daarnaast is het voor opkopers mogelijk om vrijwel iedere auto op te kopen en kan het inkoopproces sneller dan normaal worden afgerond.

Auto verkopen bij een autodealer

Verkoopt u uw auto bij een autodealer? Dan is het belangrijk u te realiseren dat u daar vaak een lager bedrag voor uw wagen krijgt. Een autodealer verdient immers op het verkopen van auto’s en doet de inkoop van auto’s er als ondersteunende activiteit bij. In veel gevallen wordt er weinig tijd aan het inkoopproces besteed en kunnen zij daardoor nauwelijks marges op het inkopen van wagens maken. Dit wordt aan u doorberekend en zorgt vaak voor een lagere vergoeding.

Auto verkopen bij gespecialiseerde auto opkoper

Kiest u voor een gespecialiseerde auto opkoper? Dan heeft u te maken met iemand die binnen een netwerk van verkoopkanalen werkt. Een opkoper probeert u op deze manier het hoogste bedrag voor uw wagen te garanderen. Zo is het bestaansrecht van een opkoper gewaarborgd! Wanneer u zich afvraagt welk verschil dit maakt is het verstandig een prijsaanvraag te doen. U kunt een opkoper vragen een bod op uw auto uit te brengen en vervolgens bepalen of dit bod bij u past. Wanneer u het inkoopproces start kunt u uw betaling binnen enkele dagen ontvangen en het inkoopproces vervolgens afronden. Vaak wordt u eerst betaald en wordt uw wagen daarna pas opgehaald. Veel opkopers proberen zo klein en mobiel mogelijk te zijn, zo zijn er zo min mogelijk kosten met het inkoopproces gemoeid. U profiteert hiervan door een hogere uitbetaling.

http://inkoopautos.com/be_nl/export-auto-opkoper/