Belgium Startpage
Image default
Bedrijven

aNew Skin: voor al uw professionele huidbehandelingen

Ervaart u problemen met uw huid zoals littekens door acne, striae, vlekken of dofheid en bent u op zoek naar de juiste oplossing die uw huid weer laat stralen? Probeer dan één van de professionele huidbehandelingen van huidkliniek aNew Skin. Wij bieden daarnaast ook uitkomst bij ongewenste haargroei of reductie van overtollig lichaamsvet op plaatsen waar het niet verdwijnt na diëten of gerichte oefeningen.

Meer over aNew Skin

Huidkliniek aNew Skin biedt verschillende huidbehandelingen aan voor verjonging en verbetering van uw huid. Ons team van deskundigen, van deze professionele schoonheidssalon in Groesbeek, staat voor u klaar en informeert u graag over alle mogelijkheden. Dankzij de opgebouwde kennis en ervaring door opleidingen, trainingen, bestaande theorieën en huidexpertise gebaseerd op praktijkervaringen kunnen de specialisten bij aNew Skin diverse beproefde behandelingen aanbieden ter verbetering van de kwaliteit en uitstraling van uw huid. Al uw wensen op dermatologisch en esthetisch gebied worden door ons serieus genomen en wij staan vanaf het consult tot de nazorg voor u klaar!

Onze huidbehandelingen

Bij ons kunt u terecht voor behandelingen als Hifu – lifting, Peeling, Definitief ontharen, Fractional Laser en Cryolypolise. Al deze behandelingen dienen hun eigen doel en wat voor u geschikt is ligt aan het resultaat dat u graag wilt behalen. Zo laat de Ultraformer HIFU Facelifting behandeling u er jaren jonger uitzien. Al bij een eerste behandeling van zo’n 20 tot 40 minuten is er een wezenlijk verschil te bemerken. Dit type behandeling werkt door op uw eigen vernieuwende huidcellen waardoor uw huid er jonger en strakker uit komt te zien. Heeft u last van striae, grove poriën, pigmentvlekken of littekens? Dan kan de Fractional laserbehandeling juist een uitkomst zijn voor u. Deze behandeling zorgt voor een zeer effectieve verbetering van de huid en maakt uw huid weer voller en veerkrachtiger. Voor een verbeterde huidstructuur, een egale kleur en minder oneffenheden kunnen wij u eveneens de TCA Peeling adviseren. Uw huid zal er na de behandeling weer fris en jong uitzien!

Meer weten over onze huidbehandelingen?

Heeft u interesse in één van onze huidbehandelingen en wilt u graag meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op voor vragen of voor het maken van een afspraak.

https://anewskin.nl/