Belgium Startpage
Image default
Bedrijven

Acupunctuur Slaapproblemen

Acupunctuur bij slaapproblemen

Voldoende slaap is essentieel voor je gezondheid. Hierbij is het slaapritme erg belangrijk. Persoonlijk had ik maandenlang last van slaapproblemen. Telkens vermoeid opstaan en de dag doorkomen wetend dat ik opnieuw geen goede nachtrust zou hebben; ik wilde niet meer zo verder. Na wat onderzoek kwam ik bij gezondheidscentrum HeelHuus uit. Ik las hier over acupunctuur bij slaapproblemen en besloot dit te proberen. Dit is de beste beslissing geweest.

Toepassing van acupunctuur bij slaapproblemen

Al langere tijd kon ik niet genieten van een goede nachtrust. Hierdoor kreeg ik telkens meer stress, wat van invloed was op mijn geestelijke en fysieke gezondheid. Ik zat vast in een vicieuze cirkel waar ik uit moest zien te komen. HeelHuus heeft mij hier enorm bij geholpen. Bij acupunctuur worden naalden op bepaalde punten van het lichaam gestoken. Door de stresspunten van het lichaam te behandelen, kan je lichaam eindelijk weer ontspannen en keert de balans terug. Door deze unieke behandeling is mijn natuurlijke slaapritme hersteld en kon ik weer ontspannen in slaap vallen.

Acupunctuur biedt niet alleen uitkomst bij slaapproblemen; het werkt ook bij pijn tijdens of na zwangerschap en bevalling en zelfs tegen hooikoorts.

Wil je ook graag van je slaapproblemen afkomen en ben je benieuwd naar wat acupunctuur voor jou kan doen? Dan adviseer ik je om langs de kliniek van HeelHuus te gaan. Meer informatie over de kosten/tarieven vind je op de website.

https://www.heelhuus.nl/acupunctuur/toepassingen/slaapproblemen/